3 Nis 2008

Sıkıysa Tam Kadro Çıkın


Kayserispor, Fenerbahçe deplasmanına 3 as futbolcusundan yoksun olarak gelecek.Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, AA muhabirine yaptığıaçıklamada, Toledo'nun kart cezalısı olduğu için bu önemli maçtaoynayamayacağını, sakatlığı süren Mehmet Topuz ile akşam antrenmanındasakatlanan Gökhan Ünal'ın da kadroda yer alamayacağını söyledi.

Ayıp olurdu. Chelseayı yenmiş lig liderinin karşısına tam kadro çıkmakda neyin nesiydi. Klasiktir Fenerbahçe kimle oynayacaksa bir hafta önceki maçını gözlem altına alacaksın. En önemli futbolcusu kesin cezalı duruma düşer, olmadı sakatlanır. Oyna(ya)maz Fener'e karşı. Olur ya bir punduna gelir tam kadro Fener'i yenerler ligin tadı kaçar. Limon sıkılır koskoca Fenerbahçe İmparaotorluğuna.
Bu stad yapılırken çocuktum, çok net hatırlarım Kadıköy tarafındaki kale arkasına denk gelen yerlerde kazı yapılırken şehir efsanesi çıkmıştı. Kepçenin dişlileri kırıldı, mezar var kazamıyorlar diye. Kaç kere kaçak trene binip bakmaya gitmiştik meraktan. Meğerse doğruymuş, yatır var, evliya var, bu statda dünyanın en büyük futbolcusu bile olsan oynayamıyorsun. Hagi bile oynayamamıştı, İbrahimoviçe felç geldi, Sevillanın santroforunun ayağına top gelmedi, Drogba'ya inme indi. Yıllardır Galatasaray santroforları nal topluyor bu stadda. Ne gereği var Kayserispor'un iyi futbolcularını getirmeye. Nasıl olsa kötü oynayacaklar. Denk gelecek yeneceksin Fenerbahçe'mizi, morali bozulacak İngiltere'den hezimetle dönecek suçlu sen olacaksın. Vatan haini ilan edileceksin. Bak daha dün İmparator ne yaptı, Hamit'i, Arda'yı feda etti Fenerlileri korudu. Sakatlanmayan Fenerliler Chelsea'yı yendi. Aslanım Terim en büyük vatansever sensin.

Artık bu ligte başka takım kalmamıştır. Hıncal Uluç'a katılıyorum. Bizden geçti artık, istesekte olamayız. Tez elden herkes, yaşı küçükler hemen Fenerbahçeli olduğunu deklare etsinler. Koşsunlar Feneryumlara birer forma alsınlar, aldırsınlar. Yok ben almam, takımımı değitirmem diyen kerizler varsa bilsinlerki bir daha asla şampiyonluk turlarına çıkamayacaklardır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kayseride yaşıyorum bizzat o maç önceside hafta boyunca tesislerdeydim.

Size şunu net olarak söyleyebilirim ki en ufak bir artniyet yok idi. Tereddüt dahi duymayın Topuz gerçekten sakatdı. Gökhan ise takımdan ayrılmak istediği için 2 haftaya bir sakatım diyordu sakatlığı ciddi olmamasına rağmen tolunay hoca istemediği için götürülmedi İstanbul'a