3 Nis 2008

Polat Rönesans'ta İftar Vakti




Mesut Uçakan, İsmail Güneş, Mehmet Tanrısever, Cinuçen Tanrıkorur, Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, Galatasaray Asbaşkanı Adnan Polat, Beşiktaş eski yöneticilerinden İhsan Kalkavan, Hasan Özaydın, Şadan Kalkavan, Efkan Efekan, Perran Kutman, Erol Büyükburç, Berkant, Enver Kemirkan (Virgül), Necla Akben, Burhan Çaçan, Seda Sayan, Sedat Sayan, Ümit Aktan, Gafur Uzuner, Aykut Oray, Gökhan Güney, Fatma Belgen, Fatih Erkoç, Sinan Erkoç, Özcan Deniz, Süha Özgermi, Özlem Selanik, Armağan Yücel...
12.2.1995 yılında Fethullah Gülen'in verdiği iftar yemeğine katılan spor va sanat camiamızdan bazı simalar yukarıdakilerdir.
Allah kabul etmişki koyu renkle belirttiğimiz şahsiyet bu ülkedeki en büyük makamlardan birini işgal etmiştir. Daha yolun başındayız nedir bu vesvese diyen genç Galatasaray'lıların bazıları Özhan Canaydın seçildiği gün yazdıklarıma ve söyledilklerime şahittir.
Her zaman güvendiğim büyük Galatasaray taraftarı bir şeyler yapamayacaksa, yapmayacaksa, yaptırmayacaksa durumumuz vahimdir.

Ülke futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu Hakan Şükür bu günden itibaren emekliye ayrılmalı ve kolay kolay floryaya sokulmamalıdır. Sabri, Okan, varsa başka bizim bilmediğimiz şeriatçı tayfa derhal tasfiye edilmeli, yerlerine kimse aldırılmamalıdır. İşe politik futboldan başlamalı evvel emirde cami cemaatinden temizlenmelidir. Başkanı ne yapacağız diye karamsar olma, 6 senedir başkanınmı vardı ki.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

oo baba sen sırf iftarı yazmışsın. Bir de bunların gazeteci ve yazarlar vakfı toplantıları var. Hoşgörü bilmem ne seminerleri var. Polat rönesans daha ne toplantılar gördü, AP ne nutuklar attı, bir gugılda arat çıkar sanırım bunlar.

Bunun bir de abisi var. Camianın duyanlerinden. Bu ikisi cematin alevi oltası(onlar açılım diyorlar) vazifesi görüyorlardı. Geçmiş zaman işte..