1 Nis 2008

Nasıl Şampiyon Oluruz


Bir önceki yazımızda umutsuz vakayı yazdık ve yazdıklarımıza göre kesin şampiyon olamayız. Olamayız derken elimizden bir şey gelmiyor. Söz ve karar sahibi olanlara güvenmiyoruz aslında. Bize bıraksalar işi kolay ama bırakmazlar. O yüzden umutsuzuz. Bize kalsa kesin şampiyon oluruz. İşte reçetemiz.
1- Hemen şimdi Kalli'yi kovacaksın. Bu ihtiyarın Galatasaray'a katacağı hiç bir şey olamaz. Futbolcuları maymuna çevirdi, kimse ortalama oyununu oynayamıyor.
2- Ahmet Akçan'ı kovacaksın. Bu ispiyoncu Beşiktaş maçındaki ispiyonuyla esasında çöküşümüzü hazırladı. Hiç bir futbolcunun güveni yoktur kendisine.
3-En azından 6 maç için Bülent Korkmaz yada Hagi takımın başında olmalıdır.
4- Aynı takım çıkacak bütün maçlara. Anons edilecek herkes oynayıp oynamayacağını bilecek. Kadro şu şekilde olacak.
Kaleci ( kim olursa olsun, ben derim Fırat) Emre-Servet-Volkan( 3 kişi bekte oynayacaklar, bütün maçları kazanmamız için devamlı atak oynamamız lazım) Ayhan-Lincoln-Arda-Topal-Barış-Hasan Şaş-Okan ( 7 kişiden 5 i sahada 2 si duruma göre) Nonda-Ümit Karan-Hakan ( 3 kişiden 2 si) gerisine teşekkür edip yabancıysa ülkelerine, Türkse memleketlerine göndereceksin. Nerde çokluk orda bokluk hesabı, oynayamayan oynayanın kafasını karıştırmasın. 15-16 kişi çok bile.
5-Kalan her maça maksimum taraftarla çıkılacak, bunun için gerekirse stad kapılarına adam gönderip bileti olmayanları bile içeri alacaksın. Stadın kapasitesi zaten düşük sadece biletliler girse ve biletler tamamen satılsa bile boş gözüküyor. Taraftar ortalara yığılıyor altlar boş oluyor. En az 5000 kişi beleş sokulacak maçlara.
6-Her maça parçalı forma ile çıkılacak, taraftar Metin Oktaylı tezahüratlarını yapacaklar.
7- Fenerbahçe maçına en azılı Galatasaraylıların tribünde olmaları sağlanacak. Pankart şov yapılacak. Kareografi yapılacak. Ne pahasına olursa olsun meşale yakma rekoru kırılması lazım. Ölünecek ama Fener maçı alınacak. Fener maçıda normal şartlarda alınamadığına göre hepimiz anormalleşmeli, evrim geçirmeli, deccal olmalıyız. İnsanlıktan çıkmalıyız.
Bu 7 maddelik ölüm kalım reçetesini uygulasınlar, şampiyon olmazlarsa adam değilim.

1 yorum:

baha dedi ki...

Nazmi Abi,
2009 Reçetesini de yazabilir misin?Tşk.