18 Nis 2023

23 Yolu 28; Alanya 1-4 GALA

Ulan kahpeler, daha neler göstereceksiniz bakalım? 50 senedir yaptığınız pisliği 1 sezonda hatta bir kaç maçta  yaptınız. Pis akvaryumun iki temiz balığını çöpçü balıklarına yem ettiniz. İlk yarı atamadınız mı lan, direniyorlar mı, Arda'nın dokunulmazlığı var, kimse korkudan basamıyor, bizim tatlı su Galatasaraylıların bile gözünü boyamış, Dünya yıldızıymış. Buraya yazdık, sonsuza kadar kalacak, Efe Akman'ın oynadığı topun yarısını bile oynamıyor, üstelik tam bir Fener futbolcusu, ahlaksız.

Hakemi devre arasında tehdit edersiniz ha, ne yapsın lan çocuk? Futbol Cemaatinde en az suçlu olanlar hakemlerdir. Ben bekliyorum, bu güne kadar atılmış olmamış bile mucize, baktın olmuyor, yalandan bile dokunmuyorlar, çık kafaya Fener golünü at tarihe geç. Böyle bir hakemi alkışlamazsam namertim. 

Raconda bir eylem vardır, hile yapan yakalandığında, bağlara izinsiz dalan it muamelesi görür, o iti pekmez sıçana kadar kovalarlar. Elbet bu devran dönecek, o şikeler yatılacak, bu dosyalar açılacak. Var konuşmaları duyulacak, pestil işetmezsek seyrettiğimiz 100 lerce maç haram olsun bize.

Birileri Çavuşesku Steau'suna benzetmiş, alakası yok, o zamanın Bükreş Yıldızı, Şampiyon Kulüpler kupasını, süper kupasını ellemiş, dünyanın en büyük takımıydı. senelerce yenen çıkmadı (104 maç) Her biri birer  efsane futbolcuydu. Senin devlet takımına bak, hakem golleriyle anca uçurumun kenarındaki otlara tutunuyorlar. Yolda görsen futbolcuları kimse tanımaz.

İkinci'nin işi BİRİNCİ'ye kin tutmaktır, anlaşılır, kendi kinlerinde boğulacaklar, ne var ki ÜÇÜNCÜ anlaşılamıyor. Belki de çoktan İkincilik zırhını kuşanmış olacaklar, nitekim Avrupa Maçları hesabıyla giymişler de görünmüyorlar. Zift medyasındaki maymunlarını sürekli Birinciye havlatıyorlar. Ulan kahpe, senin rakibin ben miyim? 8. olması gereken takım ikinci, niye biriniz de oraya doğru havlamıyorsunuz? Maçları varmış, yenememişler, rahatlamış kurtulmuşlardır, sanal Şampiyonluk hayali görme şizofrenliğinden. Şimdi var salyalarıyla, top yekûn Fener Şampiyonluğu için  kenetlenme zamanı. Kimmiş bu büyük sandırılan takım? Efsanesi Karagümrüklü Baba Hakkı, 1903 te kuruldu diyorlar, Gala'yla ilk maçı 1924 de oynamış, hafta arası Jimnastikte destansı madalyalar geldi, sporcuların Jimnastik kulübüyle alakası yok. İnönü stadı beldenin yanına yapılmamış olsa, en fazla Beykoz, Paşabahçe, 5 hafta maç yapmasa bir kişi farkına varmaz, karnını KOÇ ailesi doyurduğu Gala Şampiyonluğunda Fener taklaya gelir ihtimaline karşı KOÇ ALLIANZ'dan yaşam boyu kasko yapılmış, külüstür Arabanın ARABACILARI. 

Lakap takma ustasıyım, spor literatürüne bayram hediyem olsun; MİDE BULANDIRGAÇLARI

Neymiş? maç 4-0 rakip 10 kişi, Nelsson atılmamış. Bakın görün 3,4 maç sonra Nelsson atılsaydı Kayseri kazanırdı diye havlatacaklar. Ulan kuş beyinli, hakem neden atmadı? THOR'un kafa yarılmasa faul vermişti, penaltıya döndüler neden? Maç nasıl olsa kopmuş, kafa kafaya olsa o penaltıyı ödemez, Nelsson'u atardı, geleceğe yatırım yaptılar. Bakın VAR sizin lehinize de karar almış. Balık kafalar nasıl olsa maçın kaç kaç olduğunu aklında tutamaz, kolpayı yedirirsiniz.

Gördünüz değil mi? ÇOCUKLUK AŞKIMSIN mış, sloganı bile çalmışlar, yakında MAYISLAR BİZİMDİR de derler bunlar utanmadan. İşgal Generali kupanız yok mu, alın onun tarihini 17. Mayıs yapın UEFA kupası diye sergileyin, merak etmeyin medyadaki maymunlarınız 1 ayda tüm taraftarı inandırır.

Yeni sezonun kombine fiyatları açıklanmış. Muhasebe, pazar hesabı yaparsan ohaaaa bu kadar zam mı olur? Ne zammı lan? Zam bir ürüne yapılan fiyat yenilemedir, Gala bir ürün mü ki şovuna zam yapılsın. Senin izlediğin Şovla, rakip diye yarıştırıldıklarının şovu aynı mı? Adamlar sonucu belli oynanmış maçı en ufak bir strese girmeden seyrediyorlar. Formalarda isim yazmasa top kimde bilemezler, attıkları golde bile sevinmeyip küfür ediyorlar. taraftarları tezahürat bile yapmıyor. Sen dünya çapında futbolcuları, mertçe delikanlıca oynanan futbolu seyrediyor, takımla ağlayan taraftarın içinde oluyorsun. Emsal uygulanmalı, FENER kombinesi ne kadar ise en az 3 misli olmalıdır. Tek bir şartım var, kombine sözleşmesine eklenecek. 1 maça giriş yapmayan, devri yapılmayan kombine eğer geçerli bir sebep sunmamışsa(o da bir sefere mahsus) iptal edilecek. 1 kişi bile eksik yok, kapasite ile kelle sayısı eşit, hatta kelle sayısı en az %10( fazladan alın kardeşim) olacaktır.

İyi doldurdunuz mu Alanya'lı topçuları, inandırdınız değil mi? puan alamazlarsa Düden'de Manavgat'ta tabiat coşacak, ilçeyi sel basacak, Aspendos gladyatörleri mızraklarla saldıracak, falezlerde toplu intiharlar görülecek. Mikroskopla görünmez, MRla bakın, gözünüzden kaçmıştır, orada adı GALA ile anılan bir çöp var, senede 2 Galatasaray maçı oynar, el altından tehdit ettirseydiniz Reisinizin idareci dünürüne, ufak bir teşvik, rüşvet transfer vaadi ateşlemişinizdir umarım. Hakem heyeti tam teçhizat siperde değil mi? Çünkü hiç bir endişeye benzemez Gala yine son düzlüğe Şampiyon giriyor endişesi.

Aaaa, Alanya hocası Ersun Yenal'mış, seremonide fark ettim, 10 sene takım çalıştırmasa nerde bu adam demem. Yugoslav faulünün patent sahibi, orta sahada sarı kartsız faulle durdur, ilk hedef hezimet yeme, maça tutunursan da Barış Manço hesabı üç evlek ruh, bir top tıkıla, sıkıla, mesafe hak getire hakem bok getire haydi Allah rast getire.

Son üç maç kalede sıfır pozisyon, en endişelendiğim adam Muslera, maymuni bir kurtarış yapsa da  son düzlük Şampiyonluk modunu açsa diye fallar tuttum. Belki de açtı kim bilir? Son üç maç dedik devam edelim, ligin en büyük 3 kalecisine karşı oynadık. Normali en az 20 goldü, büyük kalecilere saygılarımla diyorum, kaleci paragrafını kapatırken.

Hagi'yi soran çocuklar vardı, senelerdir cevap veremiyorduk, Bir ara Sneijder demiştik ama değildi o başka alemlerin büyük futbolcusuydu, yoktu, kimseyi benzetemiyorduk, alın lan size armağanımız olsun, en az bir sezon daha izleyin Mertens'i, 

Fener Kampı Nazi kampı gibidir bu akşam bilirim. Aydın Yılmaz'ın attığı Konya maçı takımla birlikte Rixostayım. Gündüz Fener maçı var, Adnan Polat kalpten gidecekti, son dakikada biz koyunca onların galibiyet sevinci boğazlarına düğümlendi. Yarın gece maça 1-0 geriden başlarlar.

Kombineleri maç başı yazdık, üşendim silmeye değiştiriyorum, %10 zam yaptım. Mertens'in pası, ırz düşmanının golünü izleyeceksen donunu satacak kombine alacaksın. Bir adım ileri gidiyorum, kombineleri borsaya kote edin, açık artırmayla satın, kim daha çok öderse maçlara o gelsin. Parayı veren eşek gibi anırır kimse endişe etmesin tezahürat olmaz diye.

4-1 deplasmanda galipsin Zaniola'yı oyuna sokuyorsun, takımın en kariyerli topçusu Mata oturmaya devam ediyor, biri çıksa giren daha iyi, Okan'ın hayati tehlikesi var. Ben olsam korkudan fazla atmam göze batmam, rakibin puan alma ihtimalini öldürmem. Penaltı pozisyonunda hakem haklıysa maçı mükemmel yönetti. İş düşmedi demeyin fazlasıyla düştü, düdük standartı eşitti. Buna da razıyız teşekkür ederiz.

Son virajı döndük, son düzlükteyiz, kendi ninnimizi kendimiz söyleyeceğiz .Çocuklara söz verdik Mayıslar Bizimdir, Akdeniz Akşamları bir başka oluyor Nisan'da, coşmamak elde değil, Cim Bom bir tek seni sevdik gerisi yalan, Güney'in falezlerinden, Kuzeyin fiyonklarına şampiyon GALA yazdıracağız.