3 Şub 2023

Rambo Okan'a Açık Mektup

Çöplerden kağıt toplayandan, 7 dil bilen ordinaryüsüne- Siyasi parti liderlerinden,  En yüksek makamdakilerden, belediye zabıtasına- Hiç maça gitmemişinden, tribünlerde yatanına kadar her Fenerbahçeli Rambo Okan'dır, sana özenir. Ama eksik kardeşim, sen vahşi doğanın, Fikirtepe'li, Kuşdili'li kasaturalı safkan Fenerbahçeli tribün çocuğusun. Senin kirli atkına, lekeli yırtık sarı lacivert montuna kurban olsunlar. 

Beyin ameliyatı yaptılar sana, Acun Ilıcalı ilk operatördü, kurt yedirdi, kutularla konuşturdu. Sen kale arkasından sevgili Fenerbahçeni izlemek için aç yatarken, mezesiz çakma rakı içerken,  o özel jetiyle götü üşümesin diye sıçmak için Karaibler'e Dominik'e gidiyor, sen yenemedik diye sağa sola saldırıyorsun, o çamur yarışı yaptırıyor. Siyasetteki moruk Uğur Dündar anestezine girdi. Gereğinden fazla narkoz verdiler. Sen uyurken, onlar cumhuriyeti satıyordu, ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Ressamın Bedri, resim yaptı sandın Abidin deden gibi. Boyaları tineri fırlattı yüzünüze gözünüze görmeyin diye pisliği, yüzünüzü yıkasanız, geçecekti etkisi, içtiniz canım kardeşim. Sizin beyinler bir dünyayken, adamlar dünyayı 5 tur daha döndü. 

Fazıl Say kafanızı ütüledi, işini yapsa, Beethovenleri Mozart'ları mezarlarından fırlatırdı. Çok iyi piyano çalıyor, o da bizim gibi tv başında deliriyor sandınız sizi kıt aklıyla hizaya sokarken. Dümbelekçi Müjdat Galatasaray gol yediği zaman davul çaldı, soytarılık yaptı, güldünüz, eğlendiniz, ağıt taşlarını dikiyordu Dereağzına. Maaşını, yalını arpasını samanını senin sağladığın lağım medyasının umurunda değil Fenerbahçe. Sen geceden Sami Yen'e girip, reklam panolarını bıçaklayıp bayrağı dikerken, onlar senin peşinden gelenleri örgütlüyordu. Sen Halep çölünde eşek izi ararken onlar tek bir yerden aldıkları talimatla at izini it izini karıştırıp küplerini doldurdular.   

Canım kardeşim, 20 sene size beyin ameliyatı yaptıran Aziz Yıldırım şimdi ne yapıyor biliyor musun?  Fener maçı izlemiyor, senin 5 li çete dediklerin var ya, geç onları, onlar esir, Aziz Başkan sizi dipsiz kuyulara atma karşılığında Reis'in bir numaralı kompradoru olarak Libya'yı asfaltlıyor. Sen bali çekiyorsun, adam Küba'dan özel uçakla puro getirtiyor, sen köpek öldürenle Fener maçı günlerini sayarken onlar Sauvigon Blanc fon dipliyor. 

Sizi bir mitolojiye inandıran bu çetenin sahibi Ali Koç'u senin gibi Fenerin derdine yanar sanıyorsun. İnan bana senden fakir, esir, tıpkı Tüpçü gibi, tıpkı Nihat gibi sırasını savmaya hasarı minimize etmeye çalışıyor. Hollanda ineği gibi sağıyorlar, sen koş bu sezon yıldızsız forma al, Söğütlüçeşmede Fenerlilerin yolu kes, Feneryum'a sok, tavuk dönerle doy, copu sen ye o well done Musevi bonfilesi yesin. 

Bak kardeşim lafım senin nezdinde Fikirtepe'li, Kuşdili'li büyük Fenerbahçe Taraftarına. Hepinize unutturdular, Avrupa Liginde lidersin, 28 şampiyonluğunuz olduğuna inandırdılar, varsın Gala 23 olsun, 5 sezon daha var sana yetişmesine, sen alsan ya yolun kısayken Avrupa Kupasını. 6-0 la avunuyorsun, ne zaman bitecek bu Galatasaray Avrupa kupa üstünlüğü. 

Her Şampiyonla, kavgaya seni gönderiyorlar, Bursa'yı alt liglere attılar, Başakşehir'e bile saldırdılar. Trabzon'a bıçak çektin, hiç düşündün mü BJK şampiyon olurken seni Balıkçılar Çarşısına neden göndermiyorlar. Çünkü aynı takımsınız, çıkarlar ortak, sen olmasan Beşiktaşlılar çarşıda balık satamazlar, formalarında BEKO yazıyor. 

Fener Taraftarının tek temsilcisi, tek racon kesicisin. Atın şu lanet kamburları üstünüzden, Emin Cankurtaran Fenerbahçesini isteyin, elinizdedir güzel günler. Dönelim gençliğimize yarı yarıya tribünlerde mertçe kapışalım, kardeşçe evlerimize dönelim. Biz sizi artık Kurtuluş mezarlığında değil, Zincirlikuyu'da siz bizi Söğütlü Çeşme'de kıstırın, kayıkçı, kardeş kavgasına tutuşalım, en fazla birimizin burnu kanardı yumruk yediğimizde. Bizimkisi, yeter ki bir bayrak az soksun tribüne it dalaşıydı.  

Vakit var, kaçın artık  şu ameliyat masasından, çıkın şunların kurduğu yalancı Cumhuriyet'in gayya kuyularından. Tek bir Cumhuriyet var, sonsuza kadar yaşayacak, tek bir Fenerbahçe var, şimdilik Arafta olsa da. Fetret devri yaşasa da.

Galatasaraylılığımın olanca içtenliğiyle ellerinden sıkıyorum.

1 Şub 2023

23 Yolu 21; GALA 3-2 Ümraniyespor

Zorunlu trafik sigortasıyla ite kaka devreye sokulmaya çalışılan küçük boy başaltı takımı, virajı alamadı, bir de ne görelim kaskosu da yokmuş perte çıktı. Şimdi Şebeke tek takımla yarışla devam edecek, çok üzüldük.

Ulan kahpeler, hadi futbol seyretmiyorsunuz, tek bir tornadan çıktınız, magazinde Acun, siyasette Uğur, sanatta Fazıl-Bedri, beyin ameliyatınızı yaptı hepinizin bileşkesi Rambo Okan oldu. O bile değilsiniz, Rambo hiç olmazsa vahşi doğanın, saf kan Fenerbahçeli evladı, siz kimsiniz? belgesel de mi izlemediniz?

Hiç mi aslan görmediniz lan siz? 3 sezondur tek kupa almadık, asırlardır açız, kan salyalıyor, cehennem kükrüyoruz, normalde son düzlükte göstereceğimiz büyük takım reaksiyonunu, ilk virajda gösterdik, mottoyu bu sezon öne çekiyoruz. NİSAN bizimdir.

Dediler ki taraftarı cezalı, maç bu maç, 40 yerine 50 bin kişi hançere parçaladık, Abdülkerim cezalı belki puan kaybederler, Emin Bayram haftanın oyuncusu oldu. Bizde ne taraftar, ne oyuncu yedek yok, ayağa kalktık, oturan susan namerttir.

Dünyanın en büyük takımına karşı oynadık. Hafta başından beri söyledik yanılmadık. Bize karşı oynayan takım, puan alamazsa dünyanın sonu gelecekmiş gibi oynuyor. Muslera sezonun en büyük kaleciliğini yaptı, ilk yarı takımı hezimetten korudu. 

Zayıf takım, Emre'yle idare edeyim, Trabzon maçına sağlam sol bek çıkarayım derken, yüreğimiz ağzımıza getirdi. Gerçi rahattım, Okanball projesine güvenim tamdı. Geç de olsa Emre operasyonu yaparak Trabzon maçı dizilişine geçti. Metroya yetişmek için erken çıkmak yok, maç sonu ritüellerini seyredeceksiniz.

Maçın en büyük olayı Dünya Kupası ellemiş Mata, serbest vuruş kullanırken, stoperleri geri kovmasıydı. Neler gördü kim bilir? 4.yü atayım derken 3. yemeyi hangimiz sindirebilirdi ki?

Ne desem sana İcardi, ırz düşmanı dediler, ben pampaların Rasputin'i dedim. Ne olur bizi bırakma büyük futbolcuların hastasıyız. Gala'nın en şanssız futbolcusu Emin Bayram olabilir, yokken takımın en iyi oyuncusu olduğu Abdülkerim ne yazık ki! ligin ve son yılların en iyi stoperi oldu, üstüne Kaan Ayhan transferi.

Ya sen Thor, Melo'ya ağlıyoruz yıllardır, gözyaşlarımızı dindirdin. Büyük takım orta sahası kadar büyüktür. Ve sen son beyaz insan yiyici, sakın doyma.

Son sözü Büyük Gala taraftarına olsun. maç öncesi lağım kanallarının maymunları hafta ortası olmasına rağmen 50.000 kişi var diye kızardığı şanlı taraftarımıza şükran ve minnetle,

Al Azizyah'ta sıcaktan kavrulacak, Vostok'ta soğuktan donacağız, başka yolu yok burçlara 23 bayrakları asacağız. Yaşasın şanlı büyük Galatasaray