18 Kas 2014

''Yeni Türkiye Futbol Taraftarlığı'' Kanun Hükmünde Kararnamesi

(Resmi Medya Maymunluğu, 16.11.2014, Sayı; 10 larca kanalda, 100 lerce şebek )

Dokunulmazlığı olan kalecimiz Volkan Demirel'e vahiy yoluyla tebliğ edilen küfürden sonra, haklı olarak kalecimizin Milli Maçtan kaçması, bahsi geçen kalecimizin, yine dokunulamaz olan, Futbolumuzun Mezar Kazıcısı Başkan'ı tarafından kendi takım Kaptanı ile korumalar nezaretinde Stadyuma geri getirilmesi ve maçtan sonra da yine haklı olarak korumaların basın mensuplarını dövmesi üzerine, bundan sonra oynanacak her maçta oluşabilecek muhtemel infiale karşı, alınacak ilave tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname. 

Karar Sayısı; Tüp Futbol Şebekesi/1

1- Bugünden itibaren, ülke genelinde bütün futbol severlere PASSOlig alma mecburiyeti getirilmiş, Fiyatı yeniden düzenlenmiştir. Maça gidecek Kombineli PASSOligciye seve seve  10 Tl, gitmeyecek kombinesiz PASSOligciye zor yoluyla 20.Tl.dır

2- Yayıncı kuruluş dekoderi temin etmek mecbur tutulmuş, alınması kolaylaştırılmıştır. Buna rağmen almamakta direnen, dolayısıyla maçları kahve köşelerinden seyreden, vatandaşlarımız görüldüğü yerde  dövülecek, kusura bakmayacaktır. Burası Muz Cumhuriyeti değildir. Bu milletin başında kendi seçtiği Padişahı vardır. Ol der her şey olur. Aslında bu kararnameye bile lüzum yoktur ama hadi demokratlık bizde kalsındır.

3- En alt lig dahil, bütün maçlara stadyum kapasitesinin tamamı kadar taraftar, hangi yolla, ne pahasına olursa olsun doldurulacaktır. Yöntemi, ilgili lokalin kolluk kuvvetlerinin inisiyatifine bırakılmıştır. Mitinglere nasıl Hulooooycu getiriliyorsa, gerekirse maçlara da aynı yöntemle getirilecek, maç seyretmek istemiyorum diyen taraftar, önce nush ile tekdir edilecek, nush olmamışsa günah bizden gitti deyip, cop, gaz, tekme, artık o an Devlet ne verdiyse her yolla girişilecektir. Boş kombineden ilgili ilin Valisi sorumlu tutulacaktır.

4- Maç esnasında her vatandaş kendi yerine oturacak, golde ayağa kalkılmayacak, kulübün resmi dükkanının atkısı, beresi dışında taraftar guruplarının logosunu taşıyan ekipmanlar kullanılmayacaktır. Kareografi yapılmayacak, sosyal mesaj verilmeyecektir. Toplu tezahürat, takım lehine bile olsa başka mecralara kayma ihtimaline karşı yapılmayacak, meşale, konfeti gibi şeyler stadyuma sokulmayacaktır. Maça giren her taraftara 200 er gram çekirdek dağıtılacaktır.

5- Maça gitsin gitmesin her takım tutan vatandaşa, tuttuğu takımın formasından her sene en az 1 tane alma zorunluğu getirilmiştir. İsteyen vatandaş formasının arkasına istediği ismi yazdırabilir. Diğer aksesuarların alımı Demokratik Ülke olmamız hasebiyle vatandaşlarımızın tercihine bırakılmıştır. Takım tutmayan vatandaşlarımızın forma alma zorunluluğu yoktur.

6- Hangi Stadyumda, hangi kademede maç olursa olsun taraftarlarımızın, sıralı olarak; Sultan Tayyip'e, Fenerbahçe Başkanı'na, Tüpçü'ye, Eğitimsiz Futbol Ceo'muza başta olmak üzere A.Volkan'a, Irkçı Emre'ye, tekrar Galatasaray futbolcusu olana kadar Arda Turan'a küfür etmesi, küfür hükmünde tezahürat yapması yasaklanmıştır. Stadyumlarda duyulan her türlü küfür ihtiyacı Galatasaraylı Melo, yetmedi top yekun Galatasaray, yetmedi maçın hakemleri tarafından karşılanacaktır.

7- Futbolcularımızın ve Futbol Ceo'muzun aldıkları maaşlar, ülke standartları göz önüne alındığında maalesef  çok azdır. Gönül ister ki daha çok verelim. Ne yazık ki bu az maaşlar bile aç taraftarların gözüne batmakta, haram etmekte, zehir zıkkım olsun diyen bile tespit edilmektedir. Bundan sonra Selçuk İnan'ın, Burak'ın, Selçuk Şahin'in tahtında bütün futbolcuların ve Çoban'larının aldığı parada gözü olanın gözü çıkarılacaktır.

8- Bizim teslim aldığımız Milli Takım, Dünya Kupasını kıl payı kaçırıp, turnuvada oynanacak bütün maçları oynamış, tarafımızdan cezalandırılmıştır. O zaman ki Milli Takım Hocası halen cezasını çekmekte TFF binasının çevresine sokulmamaktadır.  Biz devraldığımız enkazı çok şükür son turnuva öncesi gurup eleme maçları sonuna doğru yaptığımız ameliyatla en kötü grup 4.lüğünden, en iyi grup 4.lüğüne çıkartmayı başardık. Milli takımımızın Brezilya'ya gitmesini engelleyerek, ülkemizi lüzumsuz döviz kaybından koruduk. 2002 Dünya Kupası, ülkemizden döviz kaçışına yol açmış, ekonomik kriz çıkmasında büyük rol oynamıştır.  Dolayısıyla doğru yolda yürürlükte olan bizim Milli Takım her ne sonuç alırsa alsın başarıdır, başarısız görülen maçlar ışık yansıması, paralel illizyondur, eleştiren, ıslıklayan, rakip takım paslaşırken ''oleeeeeey''çeken, kötü oyuncuyu sahadan çıkarken yuhlayan vatandaşlarımıza vatan hainliğinden soruşturma açılacaktır..

9- Kararnamenin çıkmasına vesile olan Kazakistan zaferimiz, bundan böyle bir Milli anma günü olarak kutlanacak, zaferi Milletimize yaşatan Futbol Direktörü'müzün göğsüne bizzat Sultan tarafından bir nişan takılacak,  hafta içinde bir akşam iyi bir ocak başında tıka basa et, kebab yedirilecek, ertesi sabah Gazeteciler Cemiyeti bahçesine defaksiyon yaptırılacak, sıralı kemik yalayıcılara tüy dikme merasimi düzenletilecektir.

10- Bu kanun hükmündeki kararname yayım tarihi ile yürürlüğe girer, yıkama yağlamacılar, hırsız yöneticiler, Kravatlı Eşkiyalar, Medya Şebekleri,ve oy kaygısı olan bütün yelpazedeki siyasiler tarafından yürütülür.