19 Şub 2016

Formaları Çıkartın, Def Olun Gidin; Galatasaray 1-1 Lazio


Normal bir ülke olsa, Dürülü'lüyü, spora varsa katkılarından dolayı emekli eder huzur evine yatırır. Normal bir ülke olmadığımızdan başlıyoruz.

Zengin olmasa Tahtakale'de hamal olacak adam, 25 Milyon Galatasaraylının kaderini, tasasını, kıvancını idare ediyor, ve bu zavallı emekli Alzaemir'ini daha önce sığır çobanı bile olamayacak taşralısının yerine hoca diye getirip, bizi canımızdan, ciğerimizden, ölümlere gidip geldiğimiz sevdamızdan, Galatasarayımızdan soğutuyor. Bu gerilemenin bir nedeni elbette var, ve bu kara günler de gelip geçecek. 

Biz eskiden forma seyretmeye maça giderdik, içindekilerin çoğunu şimdi hatırlamıyoruz bile. Şimdiki nesil farklı, herkesin sırtında sahadakinin giydiği formanın aynısı var. Forma seyretmek için maça gitmiyor, bu yüzden dün gece oynanan maça giden taraftar sayısı, geometrik hesapla belki de Dünyanın en kalabalık maç seyreden taraftarıdır. Formanın içindekilerin tamamı çöp. Kenarda eli kolu tutmayan, gol olduğunda kolunu havaya kaldırırken yorulan bir ihtiyar var. Git köyüne, bir çiftlik kur, zaten vardır, anana avradına sövdürmen mi gerek. 

Taraftar Burak'ı esastan, Umut'u Semih'i usulden kovarak Dürülülü'nün işini kolaylaştırdı. Torbaya futbolcuların isimlerini yazıp çekti. 5 stoper, 2 sağ bek, 1 liberoya çıktı piyango. Sağ bekin biri kale hariç her mevkide gözü bantla kapatılmış gibi koştu, bir mucize oldu, top 2 metre önüne, bom boş düştü, Normalde yine atamaz da anormal bir şey oldu top girdi. Şimdi yandık diye temkinli, vasat altı bir gol sesiyle irkildim.Bu golle galip gelemeyeceğimize imanım tamdı. Verilmiş sadakamız varmış ki son dakikalarda futbol topu ırz düşmanının kafasına çarpan top gol olmadı, olsa bu gerilemeye 5 sene daha geçse en ufak pansuman dahi yapılamazdı. 

Podolski. sana acıyorsam anam avradım olsun, ama aşk olsun be. Sen boğuş, cebelleş, didin, can çekiş topu sürükle içeri kes, gol mahallinde gelecek arayan Sabri'ye top çarpsın, gol olsun, 9 kişi Estergon Kalesi Savunması yapan Dürülülü'yü kurtar. Sana yanlış anlatmışlar, Galatasaray ruhu denilen bir olgu var da, golü o atmıyor. Golü atacak olana yardımcı oluyor sadece. Ali Sami Yen Kabristanı Galatasaray Ruhunun gömdüğü nice  leşlerle dolu. Top kaleye paralel taca çıkarken, dışım acıdı. İçi acıyan kardeşlerimin de Acısını paylaştım.

Bu maçla alakası yok, Dünyanın en büyük kalecisi bizde ya, biraz korkun diye yazacağım. Sonraki kalecimizin performansını yazıyorum, sahip çıkmaya devam edin Muslera'ya. Gelecek kaleci topu 40 saniyede oyuna sokuyor. Her maç 4-5 dakika vakit geçiriyor. Topu oyuna sokma şekli, degajla taca veya rakibe doğru şişirme. Yan toplarda kısmi felç geçiriyor, topa kafayı rakip vurur da çerçeveyi bulursa geçmiş olsun. 1-2 gol yedikten sonra top kurtarmaya başlıyor. Yiğidin hakkı çekilen şutlarda başarılı, bir çoğunu kurtarıyor. Gelelim zurnanın zırt dediği deliğe. Zift Fener medyası dahil, bütün medya maymunları için, kaleci Dünya Çapında. Taraftarlar da hipnotize edilmiş, ne yerse yesin görmüyorlar, saymıyorlar. Aman diyorum çocuklar, sakın kalemize gelmesin başka kaleci, Musleramıza tek bilek tek yürek olup koltuk çıkalım.

Koray Günter, 250 maça çıkıp tek golü olmayan, Dünyanın en kötü stoperinin ardında yedek bile bekletilmedi. Takımın en iyisiydi. Diğeri de nereye koysan koy fark yaratan Chedju adlı Aslandı. İkizinden ayrılan Selçuk İnan'ın hali içler acısıydı. İhbar ediyorum, varsa spor  savcısı dava açsın. Donk çöpünü kim transfer etti, bir derneği ne kadar dolandırdı ortaya çıkarılsın. 

Hoca olsa Başımızda soracağım, Carol'un yapamadığı, Olcan'ın yapabileceği ne vardı da değiştirdi. Her şeyi anlarız da 1 dakika varken Sneijderi çıkarıp Yasin'i niye aldı? Sokarken ne dedi? Bir de bizi yıllarca uyutmuşlar, Denizli Hücum oynatırmış. Hesabını hepiniz birden vereceksiniz hainler, dolandırıcı hırsızlar. Peki sihirbazlık marifetiyle bir abraka dabrayla kaybedilen Emre Çolak'a ne diyelim, nerede diye arayanı sorqanı yok mu benden başka? Halbuki, Arda Turan'a en yakın futbolcuydu, bir futbol Hocasının elinde olsa şimdi anlı şanlı futbol takımlarının menacerleri, Florya'da yatıyordu. Galatasaray'ın geleceğiydi, az para alıyor diye gözden gönülden ırak tuttular. 
Galatasaray kadro gurubundaki en teknik futbolcunun hayatını kararttılar.

Hepinizde olsun istemiyoruz kansızlar sürüsü, 3 ünüz 5 inizde Galatasaray hissi olsaydı, bu Lazio bize rakip olabilirmiydi? 

Maç başı paralarınızı aldınız, birer Avrupa maçı daha oynadınız, muhteşem kareografi eşliğinde tüyleri diken diken etmesi gereken tezahüratı dinlediniz, En ufak bir yararı olmadı, vicdanınız rahat yarın Ferarirlerle antrenmana geleceksiniz, biz ise 4 liraya kime yaptırıldığı ayrı bir hırsızlık dosyası oluşturulması gereken plastiklere 10 lira ödeyip bileğimize takacağız. Ayrıca 10 lira diye de dolandırıyorlar, sarı kırmızı mutlaka 2 tane alman gerekiyor, 3 lira imalatçı hırsıza 6 lira kulübü soyacak büyük baş dolandırıcıya kaptıracağımız bilekliği, bileğimize bilezik gibi geçiriyorlar. 

Formaları çıkartın, Defolup gidin şerefsizler, gitmediğiniz her maç kimimiz nefretimiz büyüyecek, her zaman olduğu gibi durumdan vazife çıkartıp alayınızı kovacağız. O büyük günün çok uzakta olmadığından emin olun, tek gezmeyin, taraftara stadyum dışında rastlamayın, özellikle de bana görünmeyin, bu yaşta cinayetlik küfür edip kafa göz girişmezsem Galatasaraylılığım zehir zıkkım olsun.