20 Ara 2015

Alpaslan Rahat Uyu Aslanlar Ölmez; Galatasaray 3-2 Akhisar



Bir yemin ettik ya bin defa döneriz amk. Galataaraylılık mertliği bozar. Babamızın kolundaki serumun musluğunu açıp Ali Sami Yen'e maça yetişmişliğimiz var, döneriz elbet. Burak'lı Galatasaray'ı seyretmem demişliğimiz var. 3 maç dayandım, son Beşiktaş maçında kendimce bir çözüm buldum, Burak kadraja girdiğinde maça bakmadım. Metafiziğe olanca imanımla yalvardım, ayağı baldırı kopsun dedim, başka türlü kurtulmamız mümkün değildi. çok şükür aylar sonra bir maçı kendime verdiğim sözü tutarak huzur ve şuh içinde izleyecektim, izin verseydi eğer geride kalan bertaraf edilemeyen çöpler.

Dürüllülü ile Büyük Mustafa arasında pamuk ipliği var. Şov dışında kalmamak için katlanmamız gereken bir kısa süreç yaşanıyor. Galatasaraylılığımın olanca içtenliğiyle söz veriyorum çocuklar. 2016 ya Semih, Umut, Burak, Sabri'den biri ile bile başlasa hiç bir maçın sonucunu beklemeyeceğim. Gerekirse hayatımı ortaya koyacağım da size bu çöpleri izlettirmeyeceğim. Rahat olun, tribünlere küsmeyin. O merdivenler bizim savaş alanlarımızdır, bizi hayata bağlayan yegane DNA larımızdır. Biz tribünleri, Umut gol attığında gol sesi çıkmasın diye kurmadık. Bizim tribünlerin eşi benzeri yoktur. Tabeladan kupadan 3 puandan bağımsızdır, emin olun bunu en iyi bilenlerden biri de eğer bunamamışsa  Büyük Mustafa'dır.

Kaleciyi saymazsan 3 yabancıyla oynayan tek takım Fransız sömürgesi Galatasaray'dır. Bu ne büyük bir çetedir şebekedir ki yedekler ligi oynansa ilk yarı bitmeden küme düşmesi garantidir. Bu nasıl bir yedek kulübesidir ki oyuna girecek tek bir kişinin bile en ufak bir katkıda bulunma ihtimali yoktur. Köy takımı Akhisar Lau Lau'yu, Hasan Kabze'yi oyuna sokarken 20 milyon Galatasaraylı travma geçirirken, biz son dakikayı atlatabilmek için Galatasaray'ın geleceği sandığımız Sinan'ı sahaya sürüyoruz. Bu gerilemenin sorumlusu kimdir? Tribünlerden Galatasaraylıyı kovanların hesabını sormadan mezara gideceğimizi sananlar kimdir? Namerdiz bunların hesabını sormadan ölürsek.

İnsanlık tarihi boyunca spor yapıldı. Okçuluktan at binmeden cirit atmadan  gladyatörlükten, güreşten futbola kadar. Net olarak söylüyorum, eğer söylediğime pişman ederse de kafama sıkacağım. Tüm jenerasyonların, tüm çağların en kötü sporcusu Semih Kaya'dır.  Burak nihayetinde kötü futbolcudur, ama iyi koşar, Umut toptan anlamaz ama misal güreşse en kötü Kırkpınar'da başaltı olur, Sabri misal o kadar arabası var mutlaka kötü de olsa bir rallici olur, Olcan'a Kaşıbeyaz'da 1 ay kebap yedir sumo güreşçisi yaparsın, Yasin'de ısrar et kafası kesik tavuk yarışında birinci olabilir. Semih Kaya'dan sporcu olmaz. Hiç bir sporu yaptıramazsın eğer Şebeke, mafya, kravatlı çete emir vermediyse. Verdiyse, oynatmak için Shedju'yu atşe atarsın, ortaya gönderirsin, olmaz, uymaz, seleksiyona ters gelir, Sabri'den daha iyi sağ bek bulamadığın için oynattığın Tarık'ın yerine oynatırsın. Sporcu olmadığını bile bile kornerde kafa topuna gönderirsin, o arada ligin en kolay maçını riske atarsın Het trik yapmasına ramak kala maç biter. Bu asil Galatasaray taraftarını 3 puan aldığına dua ettirirsin. Sen ölümlerden ölüm beğen, 2016 ya Semih'le başlarsan Büyük Mustafa.

Maçta ofsayt olmadı, hücum faul yapılmadı( beyin özürlü Yasin'inkileri ihmal ediyorum) %100 gol kaçmadı( Umut'u yok saydığımdan görmedim) hakemi kandırmadık, neden acaba? Galatasaray şovunun bir numaralı haini sakattı, hiç kimse birine gol attırayım derdine düşmedi. Keşke Atatürk'çü Olcan Adın son saniyede insanlık dışı götürdüğü topu Umut Bulut adlı futbol topu ırz düşmanına gol attırmak için pas vermeseydi  de tezlerim doğru çıkabilseydi.

Tezler doğru çıkmasa. o top Umut Bulut'a aktarılabilse, kaval kemiği marifetiyle gol yapılsa. Takıma sıfır katkısı olan Umut'a, negatif katkısı olan Burak Yılmaz yüzünden sempati duyacak matematiksel girdapların dönencesinde beyin amcıklaması geçirecektik. Çok şükür Polyanna Galatasaray'lı için Umut Bulut hakkında bir görüş değişikliği olmadığını sanıyorum. Kaldı ki Umut Bulut bugün, (benden öncekini bilmem, tanımam, hatırlamam) hayatının topunu oynadı.

Sneijder olmasa topu 18 içine bile sokamayız,Burak'ın baldırı kopsa, Umut Bulut oynamasa Podolski, bu maç 21. golünü atmış olurdu. Bu maç Hakan, Hakan Kadri Balta değil, sadece Hakan Balta'ydı. Rezalet ötesi bir maç daha oynadık. Arena'da 3 gol attığımız maçı kazanmak için götümüz çıktı. Üstelik kalecimiz iyi bir maç daha çıkardı. ne var ki 9 puan önümüzde olan takımlar, onların medya maymunları ölümüzden korkanlar, panik içerisinde. Sen ne büyüksün Galatasaray, seni bu çakallara yem olarak verir mi bu taraftar?

Çıkarız bu sarmaldan elbet, yeter ki kararmasın sol mememizin altındaki 4 yıldızlı cevahir.

Yaşasın her yerde her zaman, herkesin gideceği, ve Arena'dan başka gidecek hiç bir yeri olmayan Büyük Galatasaray Taraftarı;

Alpaslan Dikmen'in aziz hatırasına saygılarımla,