14 Kas 2010

Hepinizden Özür Sevgili Kazmalarımız; Galatasaray 0- Manisaspor 2

Herhalde devre arasında yazmış biri. ''Ne olur abi maç yorumu yazma, beni Galatasaray'dan soğutacaksın'' halbuki, bizim buradaki varlık sebebimizdi. Bir kişiyi daha Galatasaray sevgisiyle donatabilmek, Galatasaray'ın oynadığı futbol değilde benim yazdıklarım soğutmaya başlamış anlaşılan. Bana müstehak zaten, sezon sonu deklarasyonu yayınlayıp, önce tribünlerden sonra televizyon başından çekilmiştim. Çünkü ben gelinen noktayı ön görmüş, sebebi olanları deşifre etmiştim. Sonradan yazdıklarım fasa fiso bile değil. Koskoca Reykart geldi gitti, koskoca Hagi'yi maymuna çevirmeye çalışıyorlar.

Ben penaltı olduğunda seyretmeyi bıraktım. Maçla ilgili hiç bir şey yazmayacağım.  Yalnız son maçlar ve bu maç tabi ki bana bir bok bilmediğimi öğretti. Servet başta olmak üzere, Mustafa Sarp'tan, Ali Turan'dan, Ayhan Akman'dan özür  diliyorum. Boşuna saldırmışım, ve bir kez daha çekiliyorum. Bakalım bu sefer sözümde ne kadar durabileceğim.

Futbol tanrılarının sevgili Peygamberi;  Tanrılar senin için daha nasıl bir belirti göstersinler?  Mustafa Sarp'ı durup dururken revire gönderdiler, Servet'e götüyle gol yedirdiler, taraftarın ciğerine girip Ali Turan'a küfür ettirdiler. Sen bu uyarılara kulak asmadın devam ettin. İşin ne kadar kolaydı oysa Hagi. Alacaktın takımın isim listesini eline, taraftar paylaşım sitelerine tek tek girecektin. Taraftar kimden nefret ediyorsa onları Florya'dan kovacaktın. Kimi seviyorsa onları oynatacaktın. Galatasaray'ın şovu Galatasaray taraftarı içindir. Bizim sevmediğimiz futbolcuları oynatarak bize Galatasaray şovu izletemezsin. Çıksanız Tugay'la beraber sahaya Jübile maçı yapmaya çıkmış Kewell'le, berteraf edilemeyen ayrık otu Ayhan'dan daha iyi oynarsınız.

Lafım yok, buyrun takım sizin. En azından bir halt bilmeyip boşuna ahkam kestiğimizi itiraf ediyoruz. Bu da bir erdemdir. Sen Hagi'sin, sana akıl vermek bana yakışmaz. Reykart'a verdim ama sana veremem. Reykart'la öküz ölür ortaklık bozulur, senle bozulamaz.

Büyük Galatasaray taraftarı; başta da yazdım. Artık zarar vermeye başladım sizlere. Adı geçen futbolcular ve kalecilerden bir kişi bile kalsa yine yokum. Tamamı değil Florya'dan, İstanbul'dan defolup gidene kadar bana müsade. Sanmayın ki, batan gemiyi terk ediyorum. Keşke elimden bir şey gelse. Vah zavallı Galatasarayımız vah.

Not; Yazmayı unuttum, inanın çocuklar bizim gençliğimizde bu saydığım futbolcular 2 maça çıkamazlardı. Taraftar çok geç kaldı çok. Dışarda biraları içip, 10 dakka kala kapalıya çıkan taraftar, en az başkan kadar suçludur bana göre.