27 Ara 2015

Dürülülü; Kayseri 1-1 Galatasaray



Çakal, yılan, akbaba ormanda gezintiye çıkmışlar, kaplumbağaya rastlamışlar. hadi sen de bizimle gel demişler. kaplumbağa ben yavaş yürürüm size takılamam demiş. olsun bekleriz demişler. Uzatmayalım beraber yürürken şimşek çakmış gök gürlemiş, yağmur başlamış. Çakal, bir şimşek daha çakarsa ben uzuyorum arkadaşlar demiş. Yılan bana göre hava güzel kayalıklara sürünür bir delik bulurum demiş. Akbaba ben biraz daha takılırım, baktım yağmur şiddetlendi sel basmadan uçar emin bir yere konarım. Kaplumbağa kardeş sen ne yapacaksın?

- Sizi adam sanmıştım.

Büyük Mustafa seni adam sanmıştık. Bıraktığımızda Verder Bremen'i  elimizden mızıkacılar zor kurtarmıştı, Avrupa Avrupa duy sesimizi diye inliyorduk. Kim oynadı yarı finali diye kendi kendimize sitem edip, final düşleri kuruyorduk.

Ve yıllar sonra tarihin en çapsız, en hain, en bilgisiz hocasını kovdurup, seni takımın başına getirdik. Sen bunamışsın, konuşurken dilin sürçüyor, alzaimer olmuşsun, sen hastasın, Eğer bu teşhisler doğru değilse de gelmiş geçmiş en büyük dolandırıcısın. Organize hırsızlık için memur edilmişsin. Galatasaray'ı batırmak için, büyük taraftarını deli etmek için misyon verilmiş bir provokatör ajansın.

Madde madde saymaya gerek yok. Bizim parametrelerimiz oluştu. Umut Bulut'u oynatan adam, hoca değil haindir. Ramiz Köfte bu yüzden kovuldu. Bu saatten sonra Umut Bulut'la Avrupa Şampiyonu olsan bile sen de hainsin. Gider ayak emekliliğinde bizi tokatladın. Aldığın alacağın paralar haram , zehir zıkkım olsun.

Takımda işleyen tek yer Shedju- Hakan tandemiydi. Bu Semih Kaya nasıl bir mafya lideri oldu? Daha dün Kartal'da pide yiyordu, antrenmana Akbille gidip geliyordu. Kim emir verdi de, bertaraf edilemez duruma geldi. Futbolcusu demiyorum, insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en kötü sporcusunu oynatarak neyin peşinden gidiyorsunuz?

Yok, ama ben varsa, kaldıysa helal süt emmiş bir savcıya, suç duyurusunda bulunuyorum. Galatasaray futbol takımının kurucuları, oynatıcıları, insan alıp satıcıları, yöneticileri hırsızdır. Büyük bir organize şebekedir. Rodrigez denen bir yaratığı 6 milyar insan içinden alıp, para verip, sahaya çıkarıp oynatan, taraftara travma geçirtenler  kimse ağır suçludur.

Sneijder'in oynamadığını fırsat bilen çete, Podolski'ye  pas bile vermedi. Yalan, sakat falan değil. Kendi çıktı, çıkmasa Sinan Gümüş girmeyecekti. Dürüllülü oynanan tiyatrodan memnundu. Galatasaray kadro gurubundaki en büyük oyuncu Sinan Gümüştür diye 2 senedir bağırsaklarımızı parçaladık. Futbol topu ırz düşmanına kafayla indirdiğinde ödüm koptu atacak diye. Emin olun çocuklar kaçırdığına çocuklar gibi sevindim. Kupa maçlarında attığı balık gollerle kontratını uzattı, beni Galatasaraylı olduğuma pişman ettirdi. Atsa şerefsizim Galatasaray adını ağzıma bile almayacaktım. Çok şükür kaval kemiğiyle vurduğu top gol olmadı.

Semih Kaya sakatmış, büyük fedakarlık göstererek oynamış. hesabına bu gece 50.000 lira yattı. Köyünde bir tarla daha almıştır. Bilemedin bir sığır sürüsü daha katmıştır çiftliğine. Kayseri'de, memleketimde maç 5 lira, 5.000 kişi maça gitmiş. Koskoca Galatasaray'ı izlemeye o kadar adam gitmiş, inanın çok. Ben 500 kişi bile beklemiyordum.

Her seyrettiğim maçı en kötü maç budur diye zapta geçirdim, şahitsiniz. Bundan daha kötü oynanmaz dedikçe oynuyorlar. Top Muslera'ya geldiğinde herkes kaçıyor, ben de boşu boşuna küfür ediyorum şişiriyor diye. Şişirmese birine verse o tekrar kendisine veriyor. Kaleci şişirip kaptırınca kimse kızmıyor benden başka, Semih, Hakan şişirirse ayıp olur. 20 metreye pas veremeyecek adamlar ilk 11 oynuyor. Bu kadar kötü futbolcu takımıyla oynanmaz, şu ana kadar toplanan puanlar mucize. Galatasaray'ın normalde, futbolun adaleti olsa en fazla 5 puanı olması lazım. 11 puan geriye düştük diye üzülmeyin, sevinin.

Bu gerilemenin futbolla açıklanması mümkün değil. Galatasaray geçen yıl aldığı şampiyonlukla cezalandırılmıştır. Şampiyon olmayacaksınız emri verilmiştir. En kestirme yol da para bahane edilerek çöp futbolcularla sezona başlatılmıştır. Zehrin dozajını tutturamadılar, aslında bu kadar fark açılmasını onlar da istemezdi. Galatasaray sistemden çok erken çıktı. Şimdi hırsızlar Florya'da cirit atıyor, 5-10 çöp futbolcu alırlar, bir kişi oynasın bu yazdığım bilgisayarı çatır çatır yerim. Devre arasında gelip de, çürük çıkmayan, oynayan futbolcu görmedim. Drogba, Sneijder demeyin bana sakın.

Yıllardır aziz Yıldırım'ın yaptığı şerefsizlikle uğraşıyoruz. O ne yaptıysa Fenerbahçe için yaptı, bizdekiler çok daha fazla şerefsiz. tersine şike bizimkilerin ki. Galatasaray'ı bitirmek için ellerinden gelenden bile fazlasını yapıyorlar. Dursun'dan Galatasaray Başkanı mı olur? Bu köylü nasıl olmuş ta Galatasaray Lisesini bitirebilmiş? Bu adamlar kendi işletmelerinde işe yaramayan bir odacıyı çalıştırırlar mı? Bu nasıl bir soygun çetesidir ki, 1 gün bile göz altına alınmazlar?

Ey Büyük Galatasaray Taraftarı, az kaldı sizden de ümit kesiyorum. Biz size tribünleri miras bırakırken, bize zulüm edin demedik. Bu çöplerin üstündeki formaları çıkartın, oynatanları engelleyin. Tribünden gelen gücünüzü kullanın. 100 kişi bağırsanız yeter. Sildiğiniz adamı affetmeyin, attığı gole sevinmeyin. Bu gidişe bir son verin. Veremeyecek olan da haber versin. Biz tekrar dönelim tribünlere. Kombineleri devredin. Yok biz durumdan rahatsız değiliz diyorsanız nasıl dayandığınızı bize de anlatın. Benim 2 Galatasaray maçı daha seyredecek durumum yok. Maçlara boka bakar gibi bakıyorum, kaldı ki gibisi fazla, resmen bok. Tiksiniyorum top Semih'e, Umut'a, Yasin'e, Tarık'a, Selçuk'a değdiğinde.

Hastayı kaybettik, başımız sağ olsun. Ben hayatını tribünlerde helak etmiş biri olarak otopsi istiyorum. Galatasaray Aslan'dır, böyle ölmez, Aslan ölürken kepaze olmaz, kimseye görünmez. Bu ruh bu kadar kolay terk etmez bu sevdayı. Terketti,yazık oldu.Yazıklar olsun, Sebep olanların Yüce Gök belasını versin.