4 Oca 2023

23 Yolu 16; GALA 2-1 Ankaragücü


Son cümleyi en önce yazalım. Dünyanın en büyük takımına karşı oynadık kazandık.

Kimle oynarsak oynayalım, o takım bize karşı oynadığının yarısını diğer takımlara oynasa açık ara şampiyon olur. Algoritma şaşmaz, bakın görün Ankaragücü bir sonraki maç ne sonuç alacak. Şikâyetimiz yok, kiralık Gala topçuları hayatlarının topunu  oynadı, gururumuzdur.

Herkes umut kesti, bir ben uyumadım, kaç leylim bahar ismini haykırdım, adına yazı yazdım Berkan Kutlu. Normalin altı bir futbol şansın olsa emin ol kardeşim en çok gol atan 6 numara sen olacaktın. Maçın adamısın, bir Galat askeri gibi savaştın. Galat askeri mottosudur. Yaralanmaz, ölür.

Akıllar gereksiz yere Fener maçındaydı,  Ankaragücü bu ülkenin en büyük takımıydı oysa, Fener'den fersah büyük. Kurtuluş savaşı takımı, sarı kart korkusuyla Kerem oynamadı, olsun bir sistem bir mekanizma takımıyız, Burak Yılmaz icat ettik, Barış Alper nöbetçiydi. Gurur yapmadı, ben fasulyeden oynamam oyunu oynadı. Ne var ki Mertens büyük maç futbolcusuyum modundaydı. Feneri bana bırakın. Bu maç benden fazla bir şey beklemeyin. Büyük futbolcuların hastasıyım. 

Her Gala taraftarı için bu maç Fener maçı arifesiydi. Maç taraftarı beklediğim gibi Fener maçına odaklıydı. Hepimiz kazasız belasız 3 puanla Kadıköy'e gidelim derdindeydik. Beklenen 3. gol gelmedi, denedik olmadı, fazladan üçer beşer duble daha alkol aldık, biraz daha stres çektik, biraz daha heyecanlandık. Okan Buruk sana hesabını soracağız! Direkleri de yeneceğiz demiştim.

Galatasaraylılıktandır bunca savaş

Playa Giron'dan Pearl Harbor'a terimizin son damlasına kadar savaşacak, Şampiyon Cim Bom yazdıracağız.

Puan Tablosu; Muslera 1( Çerçeveye gelen her top gol formsuz)- Dobia 6(Boey'i aratmadı) Nelsson- Abdulkerim 16(toplam not savaştılar) Aanholt 1( bu adamla fener maçına çıkılmaz)- Miço 6( kötü maç oynamaz maçın adamı olmaz) Berkan 10( bir Galat askeri)Mertens 7( fener maçında oynanamam lazım)- Raşitsa 3 ( balkan oyuncusuna fazla güvenmemek lazım, belki o da maç seçti) Gomis 8( ya 46. dakikada sokacan ya çıkaracan, görev astsubayı) Barış Alper 8 ( Yeni Burak Yılmaz geliyor)