19 Ara 2016

FSTÖ(Florya Silahsız Terör Örgütü); Osmanlıspor 2-2 Galatasaray



Biz Şampiyon olmayalım, hiç bir takım olmasın, zaten olacak takımın yeri liyakata, yüksek futbol hakem kurulu kararına göre olsa en fazla 10.luk. Gerekirse-ki gidiş o yönde de fakto gerekecek, kimse maça gitmeyecek- futbol yasaklansın. Yeter ki maçlardan önce saygı duruşu yapılmasın.

Terör; Tanımadığın insanları, bir ideal uğruna korkutmak, sindirmek, öldürmektir. Bu işi silahla yapanlara silahlı terör örgütü denir. Terörü sadece kara kuvveti silahıyla yapan örgüt, ideali ne olursa olsun terör örgütüdür. Terör örgütünün Kara kuvveti yanında savaş uçağı, savaş gemisi de varsa devlettir,ordudur.

75 lira maaş alan çocukların patlayıp, tabut içinde köylerine,kerpiçli evlerine döndüğü ülkede, Sabri futboldan 2 milyon yuro maaş alıyorsa, o ülkede sosyal barış gelmez, terör bitmez. Sabri-Hakan-Yasin-Selçuk-Carole silahsız bir terör örgütüdür. Amaçları bizim futbol zevkimize, aşkımıza top yekun saldırıya geçmek, hepimizi sindirmek, stada, televizyon başına getirmemek, hak etmedikleri bir işte, topa kaval kemikleriyle vurarak sistemden olabildiğince fazla para gasp etmektir. Açın sözlüğe bakın bu eylemin adı terör, eylemcisi de teröristtir. Terör saldırısına uğrayanın illaki tabut içine girmesi gerekmez, ben bu sene her maçtan sonra 2 gün kısmi felç geçiriyorum.

Biri 300. bir diğeri 100. maçına çıkmış. Biri de 350 maç oynamış. Koskoca Galatasaray teröre nasıl kurban gitmiş. Bir zamanlar 100 maça çıkmış futbolcularımızın kapısında Avrupa Takımları pazarlamacıları yatardı. Vicdanı en kötü Galatasaraylı cevap versin, oynatmak kaydı şartıyla Galatasaray geri 4 lüsünü, geçtim süper ligi, bir alt ligde bedavaya alan takım çıkar mı?

Saha kötüymüş, defolun lan! Attığın golü Türkiye'de hangi takım atabilir, ayakta duramıyorsunuz da o golü nasıl attınız? devamlı atanlara da Barça diyorlar zaten. Saha kötü, Sabri kaval kemiğiyle asist yapar, saha buz, Bruma- Sneijder-Yasin cillop gibi sahada yapamayacakları pas trafiğiyle unutulmaz gol atar. Ülkenin uzak ara en kötü stoperi Semih Kaya maçtan sonra ayakkabısını gösterir, yedirdiği golü kötü sahaya bağlar, antrenmanlar dahil futbol hayatının tek golünü bu kötü dediği sahada atar(bir maçta beyninin arkasına çarpıp gireni saymıyorum)

Futbol oynamasını bilmediklerini biliyoruz, 75 lira maaş alan bombalanmış, yasını tuttuğumuz erlerden Galatasaraylı olanını, köy takımında oynayanını alıp oynat, şerefsiz oğluyum, Semih Kaya'dan, Sabri'den daha iyi oynar. Aklımızla alay ediyorlar, oynatmayacakları futbolcuları alıyorlar, 1 ay sonra oynatmayacakları başkalarını alacaklar. Beğenmediğimiz Olcan Adın, Carole'ü, kovduğumuz Burak Yılmaz, Eren Derdiyok'u top diye oynarlardı. Dün şov yaptı, Mehmet Güven kravatlı eşkiyalara kurban gitmese bugün Zidane olurdu. Uğur Uçar'lar, Oğuz Sabankay'lar, Ferhat Öztorun'lar gibi niceleri Florya Silahsız Terör Örgütü tarafından şehit edildiler.

Bu sezon yediğimiz golleri aklınıza getirin. Çöp Carole tarafına uzun top at, korkma mutlaka Sabri ofsaytı bozuyordur, mümkün olduğu kadar öne çık Carole basmaz, yanında eskortluk eder, orta yapabileceğin noktaya kadar ak, Sabri'ye doğru kes, stoperler kafaya çıkmaz, Sabri'de aşağı doğru yükselir, her topa senin adamın kafa vuracak, Muslera kurtardı kurtardı, kurtaramadığı top çerçeveyi bulduğunda tabelacıyı çağır. Galatasaray'a gol atamayanın, hadi kalecisi iyi kurtarıyor, pozisyona giremeyen hocanın lisansını yırtmak lazım. Muslera'nın başına bir halt gelse Cenk kaleye geçse şu an 18.ydik zaten.

Sabri'nin attığı taçları unutan varsa lütfen bir sonraki maç dikkat etsin. (çok önce yazı yazmıştım, kaynak google; Sabri'nin uzun taç atışı) yarım dakika düşünüyor, sonra birine doğru gülle atıyor, o birinin kafasından seken top bize atak olarak dönüyor. Sağ taraftan taç atıldığında tekrar taca at, rakibe ver daha iyi. Başımızdaki çöp, bunu da mı görmüyor? Olamaz, o zaman tezlerimizin doğruluğundan şüpheye düşeriz. Hepimizden akıllı, hepimizden iyi biliyor, esir alındık, taarruz ediyorlar, terör saldırısı var. Oynamak için değil oynamamak için kurgulanmış her şey. Takım terör şebekesi marifetiyle her maça yenilmeye çıkıyor, her maç bir futbolcu kendi kalesine şut çekiyor. Atamıyorlar, girmiyor, olmadık futbolcu gol atıyor, şebekeye dahil olmayan biri bir şekilde gol atıyor, Galatasaray yenilmiyor, üstüne Şampiyon bile oluyor. Dünya'da örneği yok, Başkan'ı, Hocası olmayan, her maç en az 5 futbolu bilmeyenle maça çıkan takım nasıl olur da Şampiyonluğa oynar, oynadığıyla kalmaz olur. Mübarek forma sayesindedir. Başka bir açıklaması olamaz. Galatasaray en son  Şampiyon olduğunda  Hamza yapmadı dememizin sebebi de budur.

Puan cetveline bakıyoruz, her maçımızı kazanırsak Şampiyonuz. Yani başka takımların puan kaybını beklemiyoruz. Lağım Medyasını izleyenler sanır ki Beşiktaş Fenerbahçe kopmuş Galatasaray'a fark atmış. Ben boşuna demiyorum her yazımda büyüksün Galatasaray Taraftarı diye. Ligin en iyi takımına karşı, deplasmanda son dakikada beraberliği kurtarmış takım için söylenen yazılan en hafif şeyler bunlar. Beşiktaş'lı olsak gölü Necip atsa, hava alanında çiçeklerle karşılardık. Bizler daha dün Real Madrid maçında Eboue'nin çıkartılıp, Elmander'in oyuna alındığını , koskoca Morinho'nun korkudan Ronaldo'yu sol bek oynattığını gören takımın taraftarıyız. Sebebi ne olursa olsun, 2 sağ bekle 4 stoperle oynayan, Sneijder'i çıkartıp, Chedju'yu oyuna alan Hoca, bağlarımıza izinsiz girmiş üzümlerimizi yemiştir demektir. Pekmez sıçana kadar kovalayacağız.

Bir de bize Fransız demeleri yok mu? Futbol-u Aliye Osmanlı takımıymış. Halis muhlis saf kan Türk takımına karşı oynamışız. 14 futbolcudan 10 u yabancı.  Ulan çomar, biz Fransız takımı olsak Sabri-Semih-Yasin-Selçuk o takımda futbol oynayabilir miydi. Eyfel Kulesi dibinde dilenir, Şanzelize Bulvarı'ndaki çöplerden kağıt toplamaz mıydı?.

Başka maçları izlemiyorum, 15 defa bizi 15 de değişik takım seyrettim. Bana göre ilk 4 Osmanlı- Başakşehir- Antalya- Karabük, son 4 Fenerbahçe- Galatasaray-Beşiktaş-Trabzonspor'dur. Fener'de döverler, Sabri Galatasaray'da olmayıp Beşiktaş'ta 15 sene banko oynasaydı, Beşiktaş en az 3 defa küme düşmüştü. Bizde de dayak yemeden gitmiyorsa Galatasaray'ın Şampiyon olması sayesinde. Bir garip kısır döngü var.

Bu sezon her maç kötü oynadık, ama ilk defa topla oynama,pozisyon üstünlüğü bakımından ezildik.Hoca zaten gol attığında ne yapacağını bilmiyor, horozlu şeker yalayan, çikolatayı üstüne döken çocuklar gibi seviniyor, biraz sonra anasından dayak yiyeceğini aklına bile getiremiyor. Linnes'in oynayacağı tek zemin bu zemindi, kafadan oynatmadı, 46 dakika dayanamıyor, Terör JOR'u da etkiliyor.

Formül yazıyoruz, teorem ortaya koyuyoruz. Taraftar bıraktı, forma ne kadar taşıyacak?

Sabri-Carole bekleriyle oynadığın, santrforun da Eren olduğu sürece iyi futbol seyretmeyi unutun. Şampiyon olurmuyuz? oluruz. Büyük takım refleksi, winner özelliği Hamza'yı yaptığı gibi JOR'u da Şampiyon yapabilir. Ama takım asla iyi futbol oynamaz, bizim gibi işi neticeyle değil de Hatice'yle olanlar da ağlar durur,

Vah Galatasaray'ım vah!