21 Oca 2017

Geri Döneceğiz Dursun! Karabük 2-1 Galatasaray





Sondan başlayalım, 7 as futbolcusu olmayan Karabük Hocası Galatasaray'ı yenmiş, '' iyi oynamadık'' rezil bile oynamayan takımın Çaylak Hocası ''kötü oynamadık, hakkımız beraberlikti''

Hadi şimdiye kadar ligin en kötü futbolunu oynaya oynaya, her maç birinin atması, Muslera'nın çoğunu tutması sayesinde tepelerdeydin, pişmiş aşa su katmadın. Galatasaray'ın başında bir sığır çobanı yoksa ki- Sığır çobanlarına saygılarımla, o bile yok- Karabük-İstanbul otobüsüne bindirmeyin şu salağı.

Yasin, hiç sevemediğim futbolcudur, leş takımın tek iyi gibi olanıydı, 2 defa kadro dışı kaldı, bu kez JOR'a kafa atıp çıksaydı, Florya'ya heykelini diktirirdim. Üstelik Podolski'ye pas vermeyip,çok rahat bir galibiyet alma ihtimalimizi ortadan kaldırdığı halde.

Hakeme lafım yok daha önce yazdım.( bakınız, google ECU Hakemi Cüneyt Çakır) hatta hoşuma bile gitti, ben Galatasaray'ı yakan hakemleri daha çok severim. Uyuyan devi uyandırmaya yarardı, benim uğruna ölümlere gidip geldiğim Galatasaray'ım olsa, yani bir Bülent Korkmaz, bir Hasan şaş, bir Melo sahada olsa o penaltıda çaldığı düdüğü 3 tane de ona koyarak bir tarafına sokarlardı. Hakan Balta'yı bir önceki pozisyonda, ceza sahası üzerinde adamı indirdiğinde atmalıydı. Bence Hakan Balta Arena'dan kaçtı, bakalım hangi suratla çıkacaklar bu hafta maça. Gerçi sucuklar hazırlanmıştır, böğürürler kale arkasından ''ölüm varmış korku varmış''

Bu takımın hakkı, liyakata, oynadığı futbola göre olsa lig sonunculuğuydu. Oynadığımız hiç bir maçta iyi oynamadık, her maçı kaybedebilirdik, benim için hiç sürpriz değil, her maça boka bakar gibi bakıyorum. Galatasaray 3. golü atmamışsa gol diye yerimden bile kıpırdamıyorum. Hatta erken gol yesek de maç seyretsek bari diyorum. Galatasaray tarihi çok kötü hocalar gördü, ilk defa Hoca olmayan, kötü bile olmayan biri tarafından sevk ve idare ediliyor, futbolla açıklanamaz, olması gereken oluyor.

Hafta içinde bir anket yaptım, Arap'lara satılacak ilk takım hangisi olacak diye. 1. Galatasaray çıktı, boşuna Arabistan'da görücüye çıkarmadılar, en tutucu, en hisli taraftarı bile razı etmek için buldukları tek yöntem bu, tetikçi olarak Selçuk kullanılıyor. Sneijder'in cezalı olmasına çok sevindiler. Bu kadar kötü futbol oynamak için çok iyi futbolcu olman lazım. İnşaattan Galatasaray'lı bir amele çağır 4 sene profesyonel idman yedir, her maç banko oynat, İniesta'ya dönüşür. Selçuk İnan bilerek kötü oynuyor, talimat veriliyor kötü oyna diye. Pısırık, salak Hocaların biri gidiyor biri geliyor, Kariyerli büyük hocaya kötü oynat talimatı veremezler. Yüz yılda kanla irfanla dövüşerek kurduğumuz Galatasaray'ın kolonlarına kolonlarına kazma vuruyorlar, yıkılmıyorsak hala, ölümüzden bile korkuyorlarsa 3-5 futbolcuyla Şampiyonluk kovalıyorsak, her daim direnen bir kaç onurlu futbolcu, mübarek forma ve Büyük Galatasaray Taraftarı sayesindedir.

Maçtan önce bir öngörüm daha vardı, çıktı. Cüneyt lehimize veya aleyhimize çok büyük bir hata yapacak demiştim. Oyunun kurulduğuna eminim ama kuran ben olmadığım için bize mi rakibe mi çalar bilemedim. Fenerbahçe'yi devreden çıkardılar, taraftarını tribünlerden kovdular, sıra bizdeydi, umut varsa sonuna kadar taraftarla saldırırdık, şimdi bizi de kovdular. Şu maçı alsalar bu hafta 40.000 kişi tribünlerdeydik, Tribün çeteleri engelleyemeyecekti, bağıracaktık, '' Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa'' diye. Devreden çıktık, 5.000 çapulcu maça gider onlar da, tabeladan durumdan bi haber ağlarlar.

Ne var ki biz de ağlıyoruz. Elimizden bir şey gelmiyor, özelde Galatasaray'ımız genelde futbolumuz elimizden alındı, Beşiktaş taraftarını da Şampiyonluk yalancı memesiyle uyuturlar, halk protestoları da önlenmiş olur. Bir daha asla hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, Arena Tribünlerini hiç bir çocuk 52.000 kişi göremeyecek.

Biz Faruk Süren'in Hagi'siyle puro yakmış, Ünal Aysal'ın Drogba'sıyla Sheteau Cheval şarap içmiş, Melo'suyla siyah havyar yemiş taraftardık. Dursun Özbek'in Selçuk'uyla sucuk ekmeğe Güzel Marmara köpek öldürenine düştük, bundandır böyle dibe vuruşumuz.

3-4 bin kişi de gişelerden bilet alabilsin diye 47.000 kombinede satışı durdurmuş, Şebeke'nin teslim ol çağrısına ateşle karşılık vermiş Ünal Aysal'dan, Ata mirasını peşkeş çeken Dursun Özbek'e gerilemenin de var bir nedeni. Bu günlerde gelip geçecek inanın  çocuklar. Tribünleri biz kurduk, Galatasaray'ı itlere meze yapmayız şimdi geri çekilmiş isek, gücümüz yetmediğinden, aklımız ermediğinden  değil cehennemler gibi döneceğimiz içindir.

O büyük günler uzak değil, yeter ki kararmasın sol memenizin altındaki cevahir.