4 Nis 2008

O Kadar da Uzun Boyun Yok




Fenerbahçe, UEFA şampiyonu Galatasaray’dan daha mı başarılı?


Tamam, sevinin, övünün hakkınız. Sesimizi çıkarmıyoruz. Buldunuz sahipsiz takımı saldırın şerefsizler. Ya da sahibi yok sandığınız desek daha doğru olacak. Mütareke basını anket yapmış, UEFA kupasından Süper Kupadan daha değerli bu galibiyet onlara göre. Onlara göre gerçekten öyledir lafımız yok, maksat diğerlerine de kabul ettirebilmek. Sesimizi çıkarmasak biz de inanacağız gerçeğin bu olduğuna.


Hadi aşağılık adamlar UEFA kupasını yok sayın. Peki ne oynadınız da bizi geçtiniz. Sizin bu oynadığınız maçı biz 2001 senesinde Real Madrid'e karşı oynadık. Bizde 2-0 geriden gelip ikinci yarı 3-2 yenmiş rövanşı kaybetmiş elenmiştik. Şampiyon kulüpler kupasında son 4 takım olduk ki buna yarı final diyorlar. Sonra yine Manchester United'i eleyerek ilk Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline kaldık.


Önce bakacaksın Şampiyonlar liginde kaç maç oynamış yalaması olduğunuz takım, sonra anket yapacaksınız. Kaldı ki geçebilirsinizde ne olacak. Amacınız Şampiyon olmakmı Galatasaray'ı geçmekmi. Geçinde kurtulun bari, bu eziklikten. Bir kaç sene daha biz yokuz piyasada ne haliniz varsa görün, alın yere göğe sığmaz takımınızı başınıza çalın.




Dip Not: Oyumu da Fenere verdim mutlu olun ankette geçersiniz belki.

Hiç yorum yok: