5 Nis 2008

I Love You Hagi


Galatasarayın aslında Hocası vardır. Neden başka isimler aranır bilmem. Galatasaray fal bakma yerimi, deneme tahtasımı. Getir, olmadı, gönder sonra yenisine bak. Evet Galatasaray'ın bir Hocası vardır. Takımın başında olsa da olmasa da sevgili Hagi nöbettedir. 20 saniyede şampiyonluğu verecek kadar şanssız bir sezon geçirmiş, sonrasında olan olmuştur. Kayserispor maçının son 10 saniyesinde takım galipken kornerden gelen golle 2 puan bırakmış, ertesi gün Fenerbahçe 10 saniye kala Luciano'nun kornerden gelen topa kafayla attığı golle Fenerbahçe'yenmiş 4 puanı böyle vermiştir. Tabelaya bakan zavallı yazarların çekememesi sonucu istifaya zorlanmış yerine Galatasaray tarihinin en kötü 2. hocası Gerets getirilmiştir(1. si Sigi Held'di). Şimdiki Kalli'yi hoca bile saymıyoruz, eskiden hocaydı.


Galatasaray'ın üstündeki ölü toprağını kaldıracak tek kişi Hagi'dir. İsmini bu gün duysa taraftar yarın akın akın Ankara'ya akacaktır. Hadi be Adnan Polat, çağrılara kulak ver. Eminim şu anda taraftara anket yapıp sorsalar en az yüzde 80'i Hagi der.


I love you Hagi diye bağırmayı çok özledik.

1 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Sezon sonuna kadar Bülent Korkmaz, sezon sonu Hagi, Bülent Korkmaz ikilisi daha süper olur..Bu ikilinin yanına bir de Taffarel getirilirse asıl bomba o olur..