2 Nis 2008

Sen Oyna Emre Sen Oyna

'Kapı ziline oynayan Türk milleti! Size Tansular, Mesutlar, Denizler layık!' Emre Belözoğlu.
Ak Partinin kapanması için açılan davaya tepki vermiş necip Türk Millet'inin yurtsever evladı. Senin işin top oynamak değilmi, baltan kütükten çıktı sanma, dönüp dolaşıp geleceğin yer gene burası. Burada oynayacağın takımda da sanmaki herkes Fetocu. Sen gelene kadar Hakan Abin futbolu bırakmış olacak. Okan abin ise gün sayıyor Florya'dan kovulmak için. Şeriatçı arkadaşlarından Sabri Belediyesporlardan birine gidecek. İstersen biraz daha bekle, bakarsın mahkemede de sütü bozuk yargıçlar vardır, her yerde olduğu gibi. Kapatamazlar aslan partinizi, istediğiniz düzen gelir sen o zaman gelir, şalvarla oynarsın. Galatasaray'lıların tümü yobaz olmadı henüz, herkes olsada biz olmayacağız en azından.
Türk Milletine yol gösteren delikanlı; Sen bu ulusun evlatlarının sporda yaptığı en büyük dereceyi yapmış takımın topçusuydun. Bir Türk efsanesi, Sibirya Bozkırlarından Ümit Burnu'na kadar, yayılmıştı. Oynadığın takıma ihanet edip gavur parasına şampiyonluğu satıp kaçmadınmı. Kıçı kırık İsviçreyi eleyemeyen takımın sevgili futbolcusu Hoca!nın talimatıyla bacak kadar boyunla elin futbolcusuna horozlanıp Türk Milletinin zevkinin içine etmedinmi. Yine sen bu büyük milletin ulusal formasıyla kaptan olarak çıktığın maçta atılan golden sonra gazeticelere nah çekmedinmi. Çok mu sevdin bu milleti, günde kaç tane Türk görüyorsun 8 yıldan beri.
Kal kardeşim sen kaldığın yerde. İhtiyacımız yok sana. Öylede her transfer sezonunda kolpadan transfer haberiyle taraftarı uyutma. Hiç bir şeyimiz kalmasada olaylara ve insanlara bir Galatasaray'lı duruşumuz olur bizim. Bu duruşun ne olduğunu Faruk Süren'e sor. Senin İngiliz pasaportun vardır, bu ülke batsa da sana bir şey olmaz, gelmezsin olur biter. Biz nereye gideceğiz, bu ülke bizim ülkemiz. Bu ülke vatanseverleri daha ölmedi. Her yerde olduğu gibi tribünlerde de var. Bu ülkede, kelle koltukta senin başbakanını mahkemeye verebilecek,hesap sorabilecek cürümde yurtseverler vardır. Senin cürmünün ne olduğunu bu yaz, Avrupa Şampiyonasında göreceğiz. Çok merak ediyorum sana namaz kılmasını öğreten Hakan Şükür'le görüştüğün kadar futbolu öğreten Hagi ile görüşüyormusun.
Bize Tansular, Denizler, Mesutlar lazım değil, Senin minnet borçlu olduğun Başbakan hiç lazım değil. Bize Ulu Önder'in Cumhuriyeti emanet ettiği çevik, zeki, ahlaklı sporcular lazım. Ne yazık ki bu hasletlerin hiç biri sende yok.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok çok güzel yazı olmuş. Zaten Galatasaray ne çektiyse bunlardan çekti. UEFA kupasını ve süper kupayı sadece kendilerinin aldıklarını zanneden bu Fetto tayfasından ve kendini bir anda dünyanın merkezine koyan; Hagi, Tafi ve Poepscu olmadığı zaman hiç birşey olduğu ispatlanan, gittiği diğer takımlarda kapının önüne konulan bunların babası Fatih Terim'den.
Galatasaray'ı bu ucuz siyasetin içine çekmeye çalışanların ve bunu kısmen de başarmış olan bu çetenin sonu geldi artık. Emrenin adını bile duymak istemiyoruz artık Galatasarayda.Geri kalan ve sizin ismini saydıkalrınızın ise son 6 haftası. Kurtuluş günü yakındır artık.
Hernekadar kapalıda beton üstünde zıplayan beyaz saçlı adamla tanışamamış olsam da en azından yüreklerimiz ve duygularımız bir.
Saygılar
Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

Trabzon maçında tanışırsın aynı yerdeyım. Son Galatasaray dergisi sayı 65 sayfa Konyada soğukta it gibi titreyen en sağda beyaz kapşonlu,Hagi hayranlıi fatih terim takıntılı

Nazmi Hasdemir dedi ki...

bğlent kardeş soyadın nedir senin