31 Mar 2008

adam Sandıklarımız ; Ayhan Akbin




Galatasaray tarihinin gördüğü en iğrenç futbolculardan biridir. 4 yıl futbol forvet oynamış, (üstelik o yıllarda şimdiki gibi 30 kişi yoktu kadroda) Keçilerin Abdurrahman Çelebi olduğu senelerde 4 sene golcü olarak saha çıkmış, sadece 5(beş) gol atabilmiştir. Ben hatırlarım attığı golede sevinen Galatasaraylı olmamıştır. Hakkını yemeyelim zamanın en güzel kızlarından biri olan Aydan Şener'i kapmış ve evlenmiştir. Şimdilerde halen Aydan Şener'in eski kocası olarak toplumda hürmet görmektedir. Ne zaman futbolu bıraktığı konusunda kaynak yoktur ama gün olmuş devran dönmüş birinin torpiliyle Galatasaray'a menager olabilmiştir. Bizden önce kendisini bi bok sananlar Hagi'nin başına amir olarak atamışlardır. Hagi kovduktan sonra da hayatını Galatasaray düşmanı Galatasaray'lı yazar ve yorumcu olarak sürdürmüştür. Saidoyu Galatasaray'a kakalamış, yine birilerinin basiret bağlanması sonucu kendisini Santra programında Ahmet Çakar'ın karşısında yorumcu olarak bulmuştur. Konseptini belirlemiş Ahmet Çakar ne derse tersini savunmuş,dolayısıyla kızarmış morarmış dumura uğramış bir daha da kendisinden haber alınamamıştır. Ekranların gelmiş geçmiş en kötü yorumcusu olarak ekşi sözlük yazarlarından biri tarafından hatırlanmıştır. Futbolculuğu iğrenç, adamlığı rezil, yorumculuğu uyuz olan bu şahsiyeti gökte ararken yerde daha doğrusu kongre merkezinde Adnan Polat'a karşı olan seçilemeyeceği garanti olan adayın seçilmesi dünyanın sonu demek olan listesinde buldum ve bu topic(ne demekse) e yazdım. (Eğer seçilseydi elimde demirle Hasnun Galip sokağında bekleyip ilk karşıma çıkan yönetciye girişecektim.)
Kimse bi bok sanmasın diyeceğim ama bi bok be kardeşim. Çok pis kokuyor, nerde görsem midem bulanıyor.

6 yorum:

scapula dedi ki...

Abi ben ufak bir ekleme yapayım. Hagi'den postayı yiyince Ankaragücü'ne gitmiş, oradan da taraftarlar tarafından dövüle dövüle kovulmuştur.

Abi bu adamdan ne kadar iğrendiğimi yazmaya, yorum bölümü yetmez. Yazdığı yazılara falan girersem işin içinden çıkmam mümkün değil. Şu kadar söyleyeyim, gerizekalı eleştirilerle dolu bir yazısını şöyle bitirmişti: ''Ben de milyonlarca G.Saray taraftarı gibi üzülüyorum. Ama kendime daha çok üzülüyorum. Çünkü bu bilgi birikimime rağmen takımıma hiçbir katkıda bulunamıyorum...'' Galatasaray yönetiminde yer alması düşünülüyordu, hatta kaybeden herifin listesine de girdi, eğer seçilseydi yemin ediyorum askıya alırdım Galatasaraylılığımı. Ta ki o gidene kadar.

Şu spor camiasının en iğrenç kare asına girer bu adam. Benim en nefret ettiğim adam bir Sabri'dir, iki işte bu Ayhan Akbin. Üç-Dört de Selçuk Yula - Ercan Saatçi. Konular dağılıyor. Ayhan Akbin iğrencinden diğer iğrençlere geçiyoruz, hiç gerek yok. Klavyenin tuşlarına değen parmaklarımın harcadığı enerjiye yazık.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

sıra ercanda zaten

Adsız dedi ki...

İlk defa bir yazına katıldım :)

Bu arada Ergun Gürsoy'un torpillisidir kendisi

Linderoth Saidodan kötü diyecek bir futbol anlayışına sahiptir

çağlar mercan dedi ki...

Radyo Sporda yorum yapıyordu geçen yıl...

Ergün Gürsoyun oğlu ile kanka modundalar...
Bu adam o ya da bu sekildr GALATASARAY ın bir kademesinde kesinlikle bulunacaktır...Malesef

Adsız dedi ki...

Ergun Gürsoyun oğluna gece hayatında gözkulak olsun diye beslediği bitirim emekli futbolcuymuş. ergün babası o zamandan beri ona sağda solda iş buluyor. en son haginin yanına yamamıştı. olmayınca medyada borazanlığını yaptırıyor kendisinin.

LeoN dedi ki...

abi senin üslup süper ya , gül gül öldürdün gene :))