12 Haz 2008

Kurtardın Arda


Kupayı alıp gelebilecek takımız kuşkusuz. Başımızdaki bela olmasa her takımı yenebiliriz. Evliyalara, direklere, fizik ötesine ihtiyacımız yok. Yapacağın iş en basit iş. Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan Dünya üzerindeki en iyi 20-25 kişiyi bulup oynatacaksın. Millet kıçını yırtıyor, gol kralını oynatmıyorsun, takımı şampiyon yapan Arda'yı oynatmıyorsun. Tümere ne borcun var kardeşim. Mecburmusun asker kaçağını oynatmaya.


Kadroyu bir gün önceden açıklamış. O kadar doktor, diyetisyen, kondisyoner kıl tüy var. Hava durumunu öğrenemedinmi. Kadroyu açıkladın tamam hocam, peki değiştirsen kim ne der. Bu sahada, Tümer, Gökdeniz nasıl oynasın. Baktın yağmur yağıyor değiştir, nasıl ikinci yarıda değiştirdin.

Tam yolcuyken Arda İmparatora serum bağladı. Bu şans varken bu adamda Çekleride çeker Arda aşağıya. Yanlış anlaşılmasın vatan haini falan değiliz. Elbette Milli takım yensin isteriz, hele Arda koyarsa coşarız. Bizim kavgamız Terimle. Bir büyük paradoks içindeyim. Fatih Terim'in kaybetmesini, takımın kazanmasını istiyorum. Bu nasıl olacak bilemiyorum. Ne olur git be hoca, bıktık senden. Bize problem çözdürme.

Arda; Maçın adamı oldun, kurtardın Terimi, bizi uçuruma attın, haydi hayırlısı.

4 yorum:

david santos dedi ki...

EURO 2008

CONGRATULATIONS TURQUYA!!!!!!!!!!!

Dobrowski dedi ki...

bende dünakşam gökhan, eren de gol atsın isterdim ama biz kazanalımda isterdim. bütün memleketin kafasını karıştırtı yamuk aazlı terim. gol attık sevindim sonra terimi görünce üzülür gibi oldum. resmen allak bullak oldum.

Mario Jardel dedi ki...

Yazık valla şu Tuncay Şanlı'ya hangi futbol zihniyeti veya görüşüyle iki maçta 90 dakika sabrediyor bu terim anlamak mümkün değil. İlk maçta bu tuncay'ın yerine Arda olsa acaba o silik futbolu oynar mıydık ?

Adsız dedi ki...

Ardayı 12 yaşında Galatasaray'a getiren A takım ile ilk antremana çıkaran kişi Terim'dir bilmem anlayabildin mi.

her yazında Terim'e dokunduracaksın illa :):)

Senin bildiklerin Terimin unuttuklarını karşılamaz be

Gerçi yarı finale çıkmamızda yine Terim'in katkısı yok değil mi??

Milan, Norveç, Yunanistan, İsviçre, Çek Cumh., Hırvatistan hepsi şans bu maçların

bakalım Almanya maçına ne kılıf uyduracaksın