13 Haz 2008

Atarsa Semih Atar


Semih'in anası böyle diledi. ''oğlum diye söylemiyorum, atarsa oğlum atar''. Ne diyelim ana helal olsun sana. Senin kadar bilemedik biz futbolu. Kızdık boşuna oğluna. ''Takımın beyni'' Arda diye haykırdı Arda'nın anası. Duyurdu sesini zorla oynattı oğlunu. Brezilyalı Mehmet'in anası biraz fazla attı, attırıldı ne yapalım razıyız.' 'Mehmet,orta saha iyi, Türkiiy Şampiyo''. ''Panterime kim gol atabilirki''. Tartışmaya katılan Volkan'ın annesi haklıydı. Panterleştimi de tam panterleşiyor oğlu. ''Yavrum bi başına dahım''. ellerinden öperim Servet'in anası. Haklısın anam, sakatlanıyor çıkmıyor oyundan. Bi başına oynaaaaaar.
Hepiniz kalbinizden söylediniz. İnandık size, her ne kadar, başkası söylettirdiyse bile, zaten siz aynısını söylüyorsunuz. Hepinize inandık bizler. İnanmayan varsa utansın, sizin kadar bilmeyen varsa bu işleri hemen dönsün İstanbul'a.
''Turko'' reklamındaki demir adamlar, sahaya çıkarken Arda'nın füzesi tavanı deldi. Maçtan sonra bu reklamları izlerken bir de baktık ki reklamlar tavan yapmış. Tam isabet.

Bizler söyleyeceklerimizi söyledik. Belki maç sonunda bir yazı daha yazacağız ve bu konularla ilgili defteri kapatacağız. Bizden sonra kimse merak etmesin ortalık çapulcu kaynıyor, yazıları hazırdır onlar yazar, bize sıra bile gelmez.

Biz en iyisimi analara geri dönelim. Haydin analar pazar günü toplanın, mantı günü yapın dualarınızı evlatlarınıza gönderin. Sizden başka güveneceğimiz makam ne yazık ki yok gibi.

2 yorum:

Mario Jardel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

küfür ettiğimiz karıları da görmüş olduk böylece..kazımınki iyimiş kısrak gibi maşalah...gece rüyama girdi imansız..kehkehkehkeh