17 Haz 2008

Hakkettiniz Lan Dinlenin







Yatın ibneler, alın sevgililerinizi çıkın tatile. Rusya'ya elendiniz şu kupada koskoca İngiltere yok. Sayenizde, şimdide kaybettiğiniz rakipleriniz ne yapıyor umurunuzda bile değil. Maçları seyrediyorsanız eşşeğim. Oh ne güzel lüküs hayat. İyiki elendiniz demi lan. Biriniz Stefan Gerard, biriniz Peter Crauch ne şanslı topçusunuz, şu güzelim deniz kenarında taşşak kebabı yapmak varken şimdi Avusturya'da stresten kan işemek vardı. Ne gerek var, nasıl olsa piyasanız var. Hiç milli maç oynamasanız ne yazar. Bak Hanry'ye maymun oldu kupada. Akıllı olsaydı elemelerde elenseydi Fransa, o da yatacaktı. Bitmeyecek işin anasını yatmak düzermiş. Thuram'lar Galags'lar rezil oldular. Ballack can çekişiyor kuyruğu dik tutacam diye.
Kendilerine pazar arayan Türkler, Hırvatlar kelle koltukta savaş verirken siz yatın. İyiki İngiliz futbolsever değilim. Bari yakalanmayın hıyarlar. Gidin uzak diyarlara, Malibu Adasına paranız mı yok. Bakın ben bu arada bizim maça gitmeyenleri unuttum. Bizimkilerin Allahı var göz önünde değiller, maçlarla alakaları olup olmadığını bilen yok. Belki Hakan Şükür'le Bülent Korkmaz oradalardır da biz görmüyoruzdur. Yuh artık o kadar da değil yani. Takımı yanlız bırakacak değillerdi ya görevli olmasalar da. Tabiki oaradalardır.
Ben Stefan Gerard'ın yerinde olsam tatil falan yapmam. İngiltere'nin neden orada olmadığını araştırır kendime ceza keserim. Bütün takımı toplar, İngiltere'yi eleyen takımın maçlarına giderim. Dua etsinler takımım çocukluk aşkım Liverpool'da oynuyorlar yoksa cezalarını kendi ellerimle verirdim şerefsizlerin. Hadi iyi tatiller çocuklar, çok yoruldunuz tatili hak ettiniz. Dünya Kupasında'da aynı taktiği uygulayın, yatın.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazmi abi bu postla alakalı değil aslında alttaki postla alakalı ama ben buraya yazmış oldum hani şu nefret ettiğimiz adam Fatih Terim ile iligili Ahmet Hakan ( gerçi kendisine de sevmem ama )çok güzel bir yazı yazmış okumanı tavsiye ederim.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/9207242.asp

Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

okudum bende sevmem adamı ama maalesef doğru