20 Haz 2008

Yetişin,Yardım Edin









Ey Ulusal Takımla tarihe geçenler, Unutulmaz maçları oynayanlar, Viyana'da olmanın vaktidir. 1951 de Almanya'yı, Almanyada yenenler yetişin. Turgay Şeren yetiş, Rüştü'nün bir tarafına da sen geç. Seni göremesinler, o kurtaramazsa sana çarpsın top. 1956 da Hidakuti'li, Puskas'lı Macarlara koyanlar, Arda'nın yanında olmanın tam zamanıdır. Metin Oktay ne olur sende gel yattığın yerden. İki kişi çıkın kafaya yırtın yırtılmaz ağları. Lefter, Ada'da balık tutmayı bırak sende bi omuz at. Daha dün gibi, Hakan Şükür koş, 1997 de Hollanda'ya koyduyun gibi koy. İş kolay değil, bir deliye emanet edilecek kadar önemsiz değil. 2002 de Senegal'e atlayanlar, altın golü atan altın çocuk nerdesin.


Nerdesiniz, Büyük Kaptanlar, Baba Gündüz'ler, Bülent'ler, Hasan Şaş'lar. Ümit Davala'lar, Tugay'lar. Bir kaç saat sonra muharebe var. Yardım edin, geçelim şu Hırvat'ları.


Haydi çocuklar, haydi Nihat, haydi Arda, haydi Semih. Bir yanımız orda merak etmeyin. Gol attığınızda güneşin doğduğu yere doğru koşun. Bir yanımızla da buradayız. Misak-ı Milli sınırları içinde.

Hiç yorum yok: