15 Haz 2008

Çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız


'''Ama başarıya aç bir takımdı. Eleme grubu maçlarında, İsviçre maçında elimizden geleni yaptık. Çek Cumhuriyeti maçında da final maçı havasında oynayarak elimizden gelen başarıyı ortaya koyacağız. Her ne kadar kendimizi işimize versek de özellikle maksatlı yorumlar yapan, huzurumuzu kaçırmak için bu yayınlara hala devam edenleri biliyoruz. Yabancı basının bu tür haberlerini anlıyorum da bizim basına anlam veremiyorum. Şuraya bakar mısınız. Çok önemli bir maçın arifesinde neleri konuşuyoruz. Şimdilik daha fazla bu konuyu konuşmak istemiyorum. Ama İstanbul'a dönünce bu arkadaşlarla hesaplaşacağız.''' Fatih Terim.

Bu arkadaşlar; Şansınız varsa bu gece yeniliriz. Dua edin, gidin Çek takımının oteline uğur yapın, yalvarın bizi yensinler. Yok tam tersi olurda biz bu gece Çekleri geçersek, ölümlerden ölüm beğenin. Gerçi Emre oynamıyor yoksa gol atıldığında kol böreğini İstanbul'a doğru servis yapardı. Acaba onun görevini kim yapar bu gece. Yapsa yapsa Tuncay yapar, başkada terbiyesiz futbolcumuz yok. Oynarsa Tümer'e de yaptırabilir, Tümer meyilli ve alışkındır tombala çeker basın mensuplarından yalama olmayanlara doğru.

Adamımızı doğarken evliyalar yalamış. Her iki maçın son saniyesinde gelen gollerden biri olmasa beraberlik yetmeyecek, Hakan Yakın acımasa Sadri Alışık hesabı Turist Ömer Cenevre'de filminin son versiyonunu seyredecektik. Neyse ki bu gece Hocamızın Evliyalarına güveniyoruz, biz kendi işimize bakıp maçı kazanmak istiyoruz. Gerisini Hocamızı eleştirme cüretini gösteren spor yazarlarımız düşünsün. Büyük dayak var İstanbul'da.

Maç ne olur? Panterleşirse kalecimiz, bi başına dahım olabilirse Servet, Mehmet orta saya yi olürse! , Arda takımın beyni gibi oynarsa, atarsa Semih atarsa, Çek kalecisi Peder Cechilirse kalesinden, Jankulovski atılırsa, Milan Baros atamazsa, Koller kısalırsa ve nihayet futbol tanrıları, sevgili peygamberlerine bir yürü ya kulum daha çekerse, biz bu Çekleri perişan ederiz.

Sonra? sonrası bir hesaplaşma günü, sopa günü, fırça günü, kıyamet günü... Kırk katırmı, kırk satırmı. Bunu Çekoslavakyalılaşanlar düşünecek, ben kendi payıma rahatım! hocamızı hiç eleştirmedim. Kendisi İmparatorum olur.

Hiç yorum yok: