15 Haz 2008

adam Sandıklarımız ; Aziz Üstel


Futbol camiası içinde olmasa bi bok sanacaktık kendisini. Ne iş yaparsa yapsın bulaşmayacaktık. Bu kadar kibarlık, bu kadar karizma futbola uymaz arkadaş. Uydurmaya çalışırsan da bizden kurtulamazsın. Yöneticiliği bıraktıktan sonra takip ettim rastladığımda, gerçekten sanki Galatasaray'ın açığını kollar gibi. Yenilsede konuşsak, zırvalasak havası var. Hıncal Uluç'un kopyası. Her şeyi bilir, hayatını geyikle kazanmış. Ne iş yaptığını bilen yok. Nasıl zengin olmuş araştırılması gerek.
Ömer Çavuşoğlu'yla yaptıkları kayıkçı kavgaları, maymunlukları aristokrat havasındaki adamımıza yakışmıyor. Çoğu Galatasaray'lı kendisinden nefret eder. Nasıl olurda bu adamlar bir türlü gitmezler. Emeklilik falan olmazmı bunlarda. Hani diğerleri gibi Galatasaray'ı eleştirmekten para alıyor desem, değildir. Parası var gibi Aziz Üstel'in. Yokmu acaba. Acaba o yüzdenmi her programda Galatasaray'ı eleştirebilecek bir şeyler bulabiliyor.
Eskiden bir televizyon programı vardı. Bol bol sigara içer ne işe yarıyorsa biriyle konuşurdu. Ayakta konuşurdu ve bir eli devamlı cebindeydi. O zamanlar bi bok sananlar siktiredince kendini yönetici olarak buldu. Televizyon geyikçisi olduğundan basından sorumlu yönetici yaptılar. O zaman herşeyi iyiydi Cim Bom'un. O gittikten sonra da iki yakamız bir araya gelmedi!. Ne yaparsak yapalım Üstel'e yaranamadık. Şampiyon olsak bile. Bok saydığımıza sevinmesi lazım.

2 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Ne zamandır bu yazıyı bekliyordum, eline sağlık Nazmi Abi.

Adsız dedi ki...

bi bok sandıklarınızın %99u harbiden boktan insanlar katılmamak elde değil( daha önce belirttiğim gibi sadece Terim'i ayrı tutuyorum)

Müfit hocaya ise Terim tarafından torpilli olduğu için bukadar yüklenmişsinizve biraz da haksızlık etmişsiniz bence.