16 Haz 2008

Bi Bok Madalyaları Sahibini Buldu


Sizlerden gelen oylarla, 1 ay boyunca merakla beklenen bi bok sandıklarımızın madalyaları sahiplerine kavuştu. Birinciliği uzak ara Ercan Saatçi eline geçirdi ve 1. Geleneksel Bi Bok Sandıklarımız altın madalyasının sahibi oldu. Kendisini tebrik ediyoruz ve bok yaşamında ardıcıl başarılar diliyoruz. Damat Ercanı okumayan varsa, bundan böyle tuvalette okumasını tavsiye ediyoruz. Böylece gerçek bok kokusu ile, bok sandığımızın kokusunu reaksiyona sokabiliyoruz. Yok eğer yazısını tuvalet dışında bir yerde okumak mecburiyetinde kalırsanız okuduktan sonra yırtın çöpe atın. Televizyonda rastlarsanız dayayın kıçınızı televizyona doğru osurmaya çalışın. Hakkını verin sevgili bok sandığımızın önde gidenine.

İkincilik kılpayı Ayı Sinan'ın. Gümüş bokun ilk seneki mücadelesi kıran kırana geçti. ikincilik sürekli lağım çukuru değiştirdi. Aslında benim ikincilik favorim Osman Tanburacı'ydı. Bu seneki Kalli yanlısı yazılarıyla, ve de santroforsuz maça çıkma önerisiyle, kel kafası pis bıyığıyla ikincilik bokunu haketmişti. Sinan, verdiği amansız mücadeleyle ikinciliği kaptırmadı. Sürpriz bir şekilde ilk üçe giremeyen Tanburacı, 4. lük teselli bokuyla yetinmek zorunda kaldı. Bir dahaki sezon derece yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü takımın başına Alman geldi, ve ilk günden yıkama yağlama yazıları yazar bizim dikkatimizi çeker.

Tek oy farkla 3.lük madalyası Selçuk Yula'nın oldu. Aslında insan ayrım yapamıyor, boklardan bok beğenemiyoruz. Gelde Selçuk Yula'ya acıma. Bütün bir sezon Aziz Abinin çanak yalayıcısı ol, haftalarca bok gibi kok, kuburda iki tur at, bütün bir hayatı bok olarak tamamla ve şu turnuvada 3. ol. Hakkı yendi gibime geliyor ama ne yapalımki demokratik bir seçim oldu. İnşallah önümüzdeki sezon diyoruz.

Bülent Tulun ve Ömer Üründül de derece kovalayan yarışmacılardı, ne varki geride kaldılar. Hıncal Uluç son anda yarışmadan çekildi. Aziz Üstel, Rıza Çalımbay, Selim Soydan gibi yıldızlar ön elemeyi geçemedi. Fatih Terim'i de şu sıralar 1. dereceden devlet memuru olduğu için yarışmaya koymadık. Oy verenlere teşekkür ederiz.


5 yorum:

Dobrowski dedi ki...

valla bende karar veremedim evden sinan engin e iştede tamburacıya verdim :D ikisinde de birinciyi bilemedim..
yeni ankette fatih terim'i işaretleyen ilk belkide tek insan benim. rezil edende vezir edende fatih terim. aslında şıklar artırılabilirmiş evliyalarayla fatih terim arasında kaldım belkide bu çek maçında bende fena gaza geldim ilerleyen günlerde değiştirebilirim :D

Trastan dedi ki...

Ercan Saatçi kesinlikle kuburunun hakkı ile bu seviyelere gelmiş üstün insandır. Birinciliği almasına çok sevindik, başarılarının devamını dileriz.

Adsız dedi ki...

Ercan Saatçi bulunduğu yeri hakeden nadir bir kişilik(!) elbette sadece bu ankette geçerli... yoksa damatlıktan köşeyazarlığına terfi olmak çok zor olmasa gerek...

Adsız dedi ki...

ercan saatci godostur babası da öleymiş babam söylemişti bana

LeoN dedi ki...

abi okurken gözlerim yaşardı gülmekten helal sana :)