8 May 2008

Günler Haftalar Geçti Şampiyonluk Yaklaştı


80.000 kişilik beton yığınında, bom boş başladınız kavgaya. 5 maç duyamadınız,'' üçlü''yü,'' haydi Cim Bom haydi'' yi. Gol attınız, ''pınarbaşı'' çeken yoktu. Nereye doğru koşacağınızı bilemediniz. Ne takımdı başlangıç takımı, devamlı pres, devamlı gol arama. Avrupa ön eleme maçları ne güzel geçti. Kalli henüz bunamamıştı. Havalarda sıcaktı, maçlarda üşütüp grip olamıyordu. Yeni geldiğinden torununu bile özlememişti. Orta sahada buz adam vardı, Linderoth, her topa basıyor, yanına Topal gün sayıyordu. Hasan Şaş'ın, Ayhan'ın bel omurları kilitlenmemişti daha. 10 numaramız gösteri yapıyordu, Lincoln seyirciyi arıyor, seyirci Lincoln diye bağırabilmek için Avrupa Kupası maçını bekliyordu. Özhan Abi, aynı Özhan Abiydi. Para arıyordu, ürün satmak için semt pazarlarına gidiyordu. Nasıl olsa Fener Şampiyon olacağı için medyamızında bir telaşı yoktu. Daha çok vardı ligin sonuna. Ağustos böcekleri şakıyordu, kendi kendilerine eğleniyorlardı. Sırayla ameliyata alındılar; Linderoth, Okan, Ayhan, Uğur,Serkan,Hasan. Birde her an takıma katılması beklenen Semih.

Lincolnü dövdüler. Pas atarken başka yere bakıyordu, kaşının üsütünde gözün var diyen kazmalar iptal ettiler. Kalli hastalandı, gitti,iyileşti geldi. Gestapo kanunlarını getirdi. Florya çiçek bahçesiydi Nazi kampı olamazdı. Bizim futbolcuyu parayla, korkuyla, yedek bıraktırmayla, ceza kesmeyle oynatamazsın. Taktikle de hiç oynatamazsın. Bırakacaksın kendi hallerine oynayacaklar. Hakan kızına sarıldı, Gestapo takımdan kesti. Biz Hakan için şampiyonluğu feda ederiz lan hıyar sen kimsin. Senimi harcamayacağız. Lincoln arkadaşlarına gösterdi Aslan Yuvasını. Gelin bakın ben burada kimim, yarın büyük maç varmış oynayacağım. İspiyoncu Ahmet Akcan, bu güzellikleri nerden bilsin. Adı Ahmet ama, Hans'tan beter Alman. Medya'daki Galatasaray'lılar Fenerbahçe'nin kemik yalayıcısı olmuşlar. Song Afrikaya tamtam çalmaya gitti, Bouzit kazma çıktı. Carrusca, Barrusso yedek kulubesinin paspasçısı oldu. Nonda sakatlandı. Birde baktıkki takımda yabancı yok. Durumdan vazife çıkardılar çocuklar. Emre, Topal, Volkan, Balta, Sabri, Barış biz varız diye isyan bayrağını çektiler. Arda yıldız adayıydı medyamıza göre, büyük futbolcu apoleti taktı. Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ümit Karan takımı teslim aldı. Ayhan iyileşti, Canaydın değişti, Kalli, Akcan kovuldu, serum takıldı son bir gazla Fenerbahçe'ye 2 finalde bilezik armağan edildi. Sivas ellerinde saz çalındı, raconlar kesildi, milyonlarca Galatasaray'lı sokağa dökülmek için gün sayıyor.2 şafak kaldı.

Burası Sami Yen alayına gider.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yine biletix kepenk indirmiş, yine bilet yok eminim karaborsacılar bayram yapıyor. Eğer bu kulupte birtane yönetici varsa maçı olimpiyata alır ve 80 000 kişi orda oluruz da bu şerefsizlere de gün doğmaz. ben ogece orda yatmaya da razıyım...