6 May 2008

Sıraya Girin Hakan Şükür Tükürecek


Kime tükürdüyse, yağmur yağdı diye yarabbi şükür çekiyorlar. Fakat biri varki, duayen diyorlar, neyin duayeniyse şerefsizin suratında yer kalmadı. Tur bindiriyor diğer tükürülecek olanlara. Kendisini yağlı kravatından tanırım, Milano daki maçta 3 gün beraberdeik, hergün aynı kravatı taktı. Doğan Koloğlu'na Hakan Şükür muhakkak kötü bir şey yapmıştır, yoksa her tarafı pis olan , konuşurken salyaları akan adam suratına tükürülmektenmi gocunacak. Hakan Şükür son golünü attı yazmış. Haftaya heyecan kalmadı demiş. Ulan Hakan, ülkenin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu oldun ama koskoca duayen Doğan Abini üzüdün. Kendisi 70 yaşında elleri titriyordur muhakkak yazarken, sana yaşlı diyor. Ne yaparsan yap beğenmiyor, senin attığın golü bende atardım diyor.

Akılları sıra kolpaya getirecekler sizi. Şampiyon oldunuz zannedeceksiniz, her gece barda eğleneceksiniz. Oftaş'lı futbolcularla dalga geçecek üstünüze saldırtacaksınız. Bir salaklık yapıp şampiyonluğu Fener'e vereceksiniz. Oyuncağını aldınız ellerinden, bu ne büyük ızdıraptır. Umutlarını kırdınız. Söz vermişti medya Fenerbahçelilere umut vermişti. Bu umut belkide onların son umuduydu. Ne haldeler şimdi, Bak Ercan Saatçi bile maça gidememiş, maymun olmuş

Hakan Şükür'ün dedesi 80 yaşında Adapazarı sokaklarında düz koşu yapaarmış, babası halı saha maçları yapıyor, Hakan Şükür böylesi genlerle daha çoooook oynar, tükürülecek daha çooook surat var. Hakan'ın futbolu ayakla oynadığını sanıyor aptallar. Hakan şükür, yürekle, sevgiyle, minnetle, şükranla koşuyor, sarılıyor, vuruyor, seviniyor,üzülüyor. Siz yeterki sıranızı karıştırmayın ,Uluç, Saatçi, Kanat, Yula, Tulun, Tanburacı, Koloğlu..... ve isimlerini sayamadığımız nice suratına tükürülesiciler.

Hiç yorum yok: