4 May 2008

Sivas Kongresi; Sivas 3- Galatasaray 5




Adımız Galatasaray, soyadımız aslan. Şampiyonluk sizin eseriniz, yönetici, furbolcu taraftar troykasında kim kendini nereye koyuyorsa. Övünün aslanlar, sevinin aslanlar, yükselsin ta arşa kadar şamlı Galatasaray. Türkiyenin gururu, taraftarın Cim Bomu alkışlayın ultrAslan, Avrupa Şampiyonunu. Kurulsun masalar, asılsın bayraklar, çekilsin halaylar, zaferin kutlu olsun şanlı Galatasaray. Nasılki bu milletin tacıdır yıldızla ay , yükselsin ta arşa kadar büyük Galatasaray.

Arda; aşk olsun be çocuk sana aşk olsun. Bu genç yaşında'' bizim çocuklar'' ı muzaffer eyledin. En uzun koşuydu elbette bu sene lig. Sen en güzel yüz metresini koştun. En anlamlı golleri attın, beni bu yaşımda yerlerde süründürdün, çocukluk çığlıklarımı attırdın. Hagi'nin golüne sevinen top toplayıcı bizi sevindirdin çok yaşa emi.


Ayhan Kaptan, yılın golünü taktın doksana, Her saniye ben yenilmem dedin, Barış Özbek ne çok koştun, ciğerine sağlık.


Bu yılki şampiyonluk geçen 16 ya bedel, Galatasaray; yaşam biçimimiz, varlık nedenimiz, bizim boynumuzu hiç bir finalde eğmediniz. Ne kadar övünsek, ne kadar sevinsek azdır.

Bırakın Fenebahçelileri karanlık günler gibi geride, ne halleri varsa görsünler. Sakın mesaj çekmeyin, sakın kızdırmayın, konuşmayın, Galatasaraylı duruşunu gösterin. Halkın huzurunu kaçırmayın, görmemişin oğlu gibi davranmayın. Asın bayraklarınızı, arabalarınızı süsleyin, kolunuza bant takın, herkes anlasın hangi takımın taraftarı olduğunuzu.

Sivas, memleketimin takımı, aslan gibiydiniz. Anadolu direnişi gösterdiniz. Sivaslı olmaktanda onur duyduk. Helal olsun,Yiğidolar. Kusurumuza bakmayın, gösterdiğiniz hemşeriliğede, misafirperliğede teşekkürler.

Sivas Kongresi yeniden yapıldı, karar çıktı, racon kesildi. 1-Parayla saadet olmaz,2- Ağlama değmez hayat, 3- Fener yolu yokuştur, biraları tokuştur. 4- Kadıköyden aşşağı, 5- Çalış seninde olur,6- Her stad Sami Yen, alayına gider, uğraşmayın Cim Bom'la belanızı bulursunuz.

Ey büyük Galatasaray taraftarı, ne mutlu sana

Hiç yorum yok: