23 May 2008

Burası Neresi

Şu sağdaki Fenerbahçeye adını veren fener olmasın. Soldaki Türk bayrağının yanında dalgalanan ne bayrağı acaba. Burası Kalamış, Fenerbahçenin bahçesi. Bahçedeki yapıda Galatasaray'ın tesisi. Aklım hafsalam almıyor, bizler şampiyonluk sonrası arabalarımızla Bağdat Caddesinde gezemezken, eleştirdiğimiz eskiler, liseliler adamların bahçesine çökmüşler. Bu bina yapılırken Fener'liler nerdeymiş acaba. Yani Metin Oktay Tesisler'inin içine Kanarya severler derneği sarı lacivert bayrak açıyor. Bizleri çıldırın diye tahrik edenler eskiye baksalar Galatasaray'lı dedelerimiz bizden önce çoldırıp tesis yapmışlar.
Bizler farkında bile değiliz, meğer ne çok rahatsız olan varmış. Geçen yıl Fener maçında Galatasaray'lılar alkışlamalı diyen Gürcan Bilgiç, Kalamışta şampiyonluk kutlaması yapacak Galatasaray'lıları tehdit ediyor. Neymiş Fenerliler tahrik olurmuş. Doğru en önce fair playci gürcan tahrik olmuş.
Ey büyük Galatasaray'ın büyük yöneticileri, bırakın başka yerde eğlenmeyi. Biz her gece kalamışta eğlenelim. Yasakmı, bizim değilmi. Biz çıldıralım onlar kudursun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

GÜRCANIN ANASINI.......