22 May 2008

Bu Takım Taraftarın



''Necati'ye onay yok
G.Saray Futbol Komitesi dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı toplantıda, Hakan Şükür, Necati Ateş ve Emre Aşık konularını masaya yatırdı. Yöneticiler, Hakan Şükür’ün biten sözleşmesini uzatmama kararı alırken, Necati’nin dönüşüne de onay çıkmadı. Emre Aşık ise önümüzdeki sezon sarı kırmızılı takımın kadrosunda yer alacak''
Merakla beklenen toplantı dün yapıldı. Aslında toplantı moplantı yok, bu işler artık tribünlerin kalbinden gelen ses dinleme aygıtıyla yapılıyor artık.

İşin sırrıçözüldü, senelerdir yok liseli, yok ilkokullu, yok duayen yutturulageldi yönetme işi. Böyle yönetilince görüldü geçen yıl 3000 kombine satabildi fosilimiz Canaydın. Bakın bu sene Sami Yen'de yer kalmadı ek tribün yapmazlarsa bir şey bilmiyorum.
En büyük transferi zaten Canaydın'ı göndermekle yaptık. Şimdi başımızda olanlarda işin en basit ve doğrusunu yapıyorlar, gerisini bize bırakıyorlar.

Necati'den taraftar nefret eder, özellikle ben. Geldiği, Galatasaray adına topa ilk dokunduğu andan itibaren nefret ederim. Benim nefret ettiğimi yönetim sanki bilir ve takıma asla almaz kimse korkmasın. Emre Aşık döner, topunuda oynar. Büyük maçların büyük futbolcusudur. Kaleci Orkun gider. Bu tiple, bu kalecilikle yeri ancak kümeye oynamakta olan takımdır.

Başkada sevmediğimiz oyuncu yoktur. Hocamızda Lucescu'dur. Aman Necati, yerin güzel kardeşim sakın kıpırdama, sinirlerimizi bozma.

Hiç yorum yok: