20 May 2008

Haydi Körfez Haydi


Hereke doğumluyum, Kocaeliye bağlı, memleketim Sivas'a bağlı Gemerek. Kayseriye yakındır ilçemiz, ve Galatasaraylıyım müsadenizle.

Bütün takımlarım ligte, ve manevi olarakta Eskişehir'e severim taraftarından dolayı. Ne kadar güzel, her maç mutlaka bir takımı tutabileceğim. Atahan Kardeş söylemişti. Göztepe, Karşıyaka, Adanaspor, Karşıyaka, Sakaryaspor... gibi takımlar ligte olsalar ne güzelolurdu lig. Düşünsene Gençlerbirliği Oftaş İ.Büyükşehirspor ile maç yapıyor. belediye amelelerinden izinli olanlarla Cavcavın un fabrikasından of çekerek arazi olanlar dışında kimin umurunda maç.

Bu yüzden şehir takımı, kabadayı takım lige çıkarsa sevinirim de düşerse üzülürüm. Birde deplasmanı hesap ederim. Kocaelispor'u hem severim, hemde yakındır maça giderim.

Körfez maçları her zaman elektrikli geçer. O stadta bir çampiyonluk verip bir şampiyonluk almışızdır. Hatırası vardır. Çok pis seyircisi vardır, çingene tribünü tehlikelidir. En çok onlar küfür eder, hele şu küfüre ceza başladı ya görürsünüz kaç maç ceza alırlar.

Kulakları çınlasın amigoları İbo, renkli kişiliktir. Yemyeşil, simsiyah diye üçlü çektirir. Fener'e gıcıktırlar, Fener yüzünden küme düşmüşlüğü vardır. Meşhur Dobrovski bu takımdaydı.

Körfez; birinci lige yakışırsın, renk katarsın. Seka'nın kağıtlarını en çok sen atarsın maçlarda. Sen de hoşgeldin. Düşeyim müşeyim demeyin ha, yerinize Belediye takımları düşsün.

Hiç yorum yok: