22 May 2008

Kovulmanın Adı Bırakmak





''Terim 1 ay sonra yok hurriyet.com.tr 22 Mayıs 2008
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Euro-2008 sonrası Ay-Yıldızlı ekibi kesin olarak bırakıyor..''


Bu kadar kısmetli adam varmıdır hayatta acaba. Şu 50.000 kişilik Fenerbahçe stadında, Yunanistan maçını oynasaydı çoktan kurtulmuştuk. Tükürüklerle kovacaklardı o zaman. Ali Sami Yen'de cılız çıktı siktir git tezahüratları.

Kaçıp kurtulacak şimdi. Kovulacağını bilmese bu lafı edermi. Gidecek dandik bir takıma, 10 maç yönetsin bu sütünlarda eşşek gibi anırırım. Piyasadan çekilecek, Florya'dan içeri giremez, burnu büyük, beğenmez veteran takımında oynamaz. Hiç bir takıma almazlar. Başında Hoca olsa final oynayabilecek Ulusal Takımımız var, rezil olacağamız garanti.

Piskopat, narsist, halk düşmanı adam, ne halin varsa gör. Galatasaray'ı kurtardık, bedelini ağır ödemek pahasına. Her şeye yeniden başladık sayesinde. 2. torbadan seri başı takım, son torbaya ölümlerden ölüm beğenerek girecek. Olsun, hakkım varsa haram olsun. Kaşıkla verdiklerini-ki hiç bir şey vermediğini ispat ederim- kepçeyle geri almıştır. Benim yazdıklarımı bir gün mutlaka Galatasaray tarihide yazacaktır. Sıra Ulusal Takımı kurtarmaya geldi. Bence çoktan gittide, son üç resmi maça katlanacağız. Ezildiğimize üzülecek, Terimden kurtulduğumuza sevineceğiz. Sonra da unutup gideceğiz. Adını lanetle anıp ilgilenmeyeceğiz. O zamanda kendisi benden kurtulacak. Tıpkı Canaydın gibi.
Not; Defolup giderken tek zevkimiz futbolun bizi ilgilendiren cenabından( senin yüzünden milli takımdan soğudum) şu yanındaki valiz taşıyıcını götürmeyi unutma. Kadere bak kafatasçı Fatih Terim Yunan takımına gidiyormuş. İti öldürene taşıtma hesabı. Kim neye karşıysa onu ona yaptırırlar. Marko'yu Mehmet yap, Yunan'a hizmet et. En çok sana yakışır deseleksiyonun imparatoru.

Hiç yorum yok: