25 May 2008

Yakında Tanırsın Şerefsiz


“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir kulübünü, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Zorlu bir rakip olabilir ama biz de mükemmel takımız.”Vatan gazetesi, Ronaldo röportajı


Adam uzaydan gelmiş. Ne Türkiye'yi tanıyor, nede Türk futbolcusunu. Tugay'ı, Tuncay'ı tanımıyor. Hiç karşılaşmamışlar. kendisi çocukken, muhtemelen yıldız milli falanken abileri Türk Milli takımıyla maç yaptı, hatırlamıyor. Fenerbahçe İngiliz takımına karşı çeyrek final oynadı, ilgilenmemiş. 10 gün sonra hangi takıma karşı oynayacağını bilmiyor. Oynadığı takımı ilk Şampiyonlar ligi turnuvasından eleyen takımın kim olduğunu sormamış bile. Maçını oynamış, parasını almış evine gitmiş. Hayatında tek bir futbol maçı bile seyretmemiş anlaşılan. Yaptığı işte para olmasa ayağını topa sürmeyecek adi herif.

Feyk atmasını, çalım atmasını, topa vurmasını çok iyi biliyor diye seyrediyoruz kendisini. Bizler keriziz, adamın ayakkabı numarasını anasının kızlık soyadını bile biliyoruz.

Bu şerefsiz futbolcuya yalamalık yapan gazeteciye ne demeli. Tanıtsana kendini hıyar.

Cristiano Ronaldo; Yakında bir kaç Türk futbolcusunu tanıyacaksın. Emre Aşık'mı olur, Güngör'mü, Servet'mi olur, Hamit'mi. Birisi ayağını eline verirse bizi unutmazsın herhalde.

Haydi çocuklar basın mühürünüzü sizi adam yerine bile koymayan şerefsizin bacaklarına.

2 yorum:

H;M dedi ki...

Bu futbolcunun adam olmadığı şımarığın dik alası olduğu konusunda kendimi yalnız bilirdim değilmişim. doğru yazmışssın...

ultrasArtiglio dedi ki...

lavukta pişkin pişkin poz vermiş damarındakı kana ....