25 May 2008

Sıra Ayhan'da


Çok sıkıldınız biliyorum, ama kurtulmaya gün sayarken bırakın ne kadar nefretim varsa ortaya çıkarayım. Gökhan Gönül sakatlığı dolayısıyla kadrodan çıkartılmış. Üzüldüm kendisine, Fenerbahçe'li olarak oynamayı hakkeden tek futbolcu oydu. Toplam 3 kişi kadrodan çıkartılacaktı, piyango Fener'li Gökhan'a çıktı. Şimdi 2 kişiyi daha ayıklayacak Terim. Dengeler bozuldu, Fenerli oranı bayağı düştü. Savunmadan adam eksildiği için Emre Güngör'ü çıkaramaz. Mutlak bir Galatasaray'lıyı ayıklaması lazım. Orta sahada bir ton adam varken Ayhan'ı gönderse tatile kimse bir şey demez. Diyemez ve diyemiyor zaten.


Kadroda tutsa oynatamaz, zaten sevmediği adam. Bu Galatasaray'da başa bela, amma çok milli futbolcu var. Fenerlilerin tamamı küfür ediyor, milli takımın beter olması için totem yapıyor, Galatasaray'lıların çoğu bilinçlendi, onlarda sevmiyor. Beşiktaşlıları adam yerine koyan yok. Zaten futbolcu sayısı az. Sadık adamı Gökhan Zan'ı ginderecek hali yok.


Ayhan Akman; Nasıl olsa döneceksin, sakın kasma kendini hazırlık maçlarında, antrenmanda. Sakatım de çık kadrodan bu piskopatın seni atıpta moralini bozmasına izin verme.

Hiç yorum yok: