9 May 2008

Bu Takımdan Bir Şey Olurmuş

''Galatasaray'ın bu kadar çok soruna rağmen başarılı olacağını beklemiyordum'' Zaman Gazetesi Feldkamp.

Ya bu moruk 6 hafta öncesinin Galatasaray Hocası değilmiydi. Zaman gazetesine spor yazarı olmuş haberiniz varmı. Bizim eski moruk böyle kelam etmiş. Bunları kendi ülkesinde adam yerine koymuyorlar, 1 ay sonra Avrupa Kupası finalleri var, git orda kendi ülken yerine yorum yapsana gestapo. Sen olsaydın elbet başarılı olmayacaktı, doğru söylemişsin. Sen çalıştırdığın takımın hangisi olduğunu bilmiyorsun sepet. Bu takım kırık kollularla, sakat bacaklılarla Avrupa Şampiyonu oldu. Neyi beklemiyorsun sen. Bizimi dolandırıyorsun, deseydin ya ilk hafta bu takımdan bir bok olmaz diye. Sen o zaman bu ülkede bu kışı geçirebilecekmiydin. Ne sorunu varmış Galatasaray'ın. Paraysa en kolay sorun. Parayla alınıp satılabilen şey en ucuz şeydir bizim için. Gelir parası çok aklı kıt biri, basar alır ne alınacaksa. Aldı diye adammı olacak şimdi o.

Anlamazlar, anlayamazlar. Bizde olmayan şey parayla alınabilir ama bizde olan şeyin fiyatı yoktur, satılık değildir. Satmaya kalksak kimsenin işine yaramaz, almaz.

Avrupa Kupası'ına, Süper Kupaya Kapalıçarşıda bir kuyumcu 1000 dolar ödemez.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi Uzmez soyadli sahis Vakit gazetesinde yaziyor. Zaman'da degil. Hem o adamin yaptigi sapikligi butun gazeteye saymamak lazim.

Kalli meselesine gelince: Bu adam zaten Galatasaray'a gelmeden once de Zaman'da yaziyordu milli takimla ilgili. Bundan sonrada yazacak heralde.

Ha nasil yazmis: Sacmalamis. Genclerden basari beklemiyormus ihtiyar, adam gibi oynatmasini bilince nasil da oluyormus gormustur artik. Neyse...

Murat Ozkan