28 Nis 2008

adam Sandıklarımız ; Ercan Saatçi


İnsan görünümlü yaratığı İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün yaptığı müziklerle bi bok sanmıştık. İzel aynı İzel, duygusal şarkılarla hala dinlenilesi bir hanım. Çelik desen ben sevmem şarkılarını ama seveni çoktur zannedersem. Bizimkine gelince onlardan ayrıldıktan sonra yaptığı müziği kimse dinlemedi. Bir şarkısını hatırlayan yok. Sporla ilgisini hiç bilmiyorduk, meğer herkes gibi oda modaya uyup Fener'li olmuş. Pahalı bir yerden kombine aldınmı Kadıköy'de artık bu ülkede adam sayıldığının tescilidir. Adamlık için başka bir haslet içinde olmana gerek yok. Saat tamircisinin torunu aynı yolu izlemiş, kısa yoldan adam sanılanlar sınıfına atlamış. Allah yürü ya kulum demiş, kardeşimize mütareke basının en önemli şahsiyetlerinden Ertuğrul Özkök'ün kızıyla evenmiş. Nerde nasıl, hangi ortamda görmüş evlenmiş belli değil. İçgüvesi kontenjanından gazeteye, taraftarı olduğu kısa yoldan yürümeye başladığı Fenerbahçe adamlığı kimliğiyle bir şeyler yazmaya başlatılmış.


Yazdığını, kendisi gibi olanlar dışında tek bir Fener'li bile okuduğunu sanmıyorum. Biz neden okuduk neden yazdık peki burada. Bi bok sandık, dün geceden beri nasıl kokmuş, ne renge bürünmüş, nasıl bulaşmış bi görelim istedik.

2 yorum:

scapula dedi ki...

Nazmi Abicim, canım abicim, şampiyon takımın taraftarı abicim...

Reçeten getirdi şampiyonluğu diyelim, iki hafta sonraki turu bekleyelim...

Ercan Saatçi'nin bugünkü yazısını okur musun abi, lütfen.. Bilmiyorum okuyup da mı yazdın, ama öyle değilse tam gününe denk gelmiş.

Adsız dedi ki...

annenle zina yapayım ercan saatçi