28 Nis 2008

Maç Böyle Alınır; Galatasaray 1-Fenerbahçe 0


Çok şeyler söylediler, Fenerlilerin hepsi, Galatasaray'lıların çoğu. Zengin dediler, ne alakası varsa, daha iyi futbolcular var dediler. Aziz Abilrine yarandılar gün be gün. Kafası çok şalışırmış, bizimkiler aptalmış. Hocası çok büyükmüş, Yabancıları sahadaymış. Mışlar bitti bu gece.

Galatasaray bir kez daha gösterdi dosta düşmana, neden farklı olduğunu. Başka takım olsa çoktan dağılacakken nasıl oluyordu da son iki maça 3 puan önde giriliyordu. Ve nasıl oluyordu da Galatasaray Feneri yenebiliyordu. İşte biz bu takımı en umutsuz anlarda dahi bir şeyler yapablme ihtimali yüzünden seviyoruz. En büyük futbolcusu Lincoln, uyurken sakatlanmış, yokmuş. Önemli değil, kim oynarsa oynasın bu maç alınacaktı zaten.

Hazırdı aslanlar, çok uğraşmışlardı geride kalsın diye. Peki şimdi ne olacaktı, beden eğitimi öğretmeni vardı takımın başında. Kaleci artık çok güven vermeye başladı, önemli olan bu. Song'a teşekkür etmek lazım, Afrika Kupasına gittiğii için. Emre transfer edildi yerine, Song gidebilir artık. Servet, hepimizi utandırdı. Sezon başı ilk 11 de Bouzit kazmasını koydukta onu koymamıştık. Topal, Sabri, Balta dua etsin kötü yabancılara. Maçın yıldızı Servet'ti, Emreyle mükemmel oynadılar. Nerdeyse gol pozisyonu vermediler. Fazla pozisyon olmadı ama Galatasaray üstündü. Karan'ın bir şutu direkte patladı. Seyirci çok büyüktü. Eğer mahşer diye bir şey varsa bugün Ali Sami Yen'di. Maçtaki 1100 Fenerliye acıdım, mactan sonra 1 saat çıkmadık, tezahürata boğduk. Çıktık, kimbilir onlar ne zaman çıkacaklar.

Bu saatten sonra iş bitmiştir. Ettoyumu alacaklar Shevcenkoyumu bilmem. Geçmiş olsun Fenerli kardeşler, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Ağlamayı kesin, Bülent Uygun'a yalvarın ve türkü söylemeye başlayın.''Sivas ellerinde sazım çalınır.''

Hiç yorum yok: