3 Şub 2008

Özür Dileriz yenilmedik Fenerbahçe 0- galatasaray 0

Fener'e 1.60 Galatasaray'a 3.75 bahis verdiler. Galatasaray sahaya yabancısız çıktı. Lig Tv 1 saniye bile Galatasaray seyircisini göstermedi. Spiker kıçını yırttı bir gol sesi verebilmek için. Alışmışlardı, daha 20 dakika dolmadan öne geçiyorlardı. Sonra gelsin şovlar gelsin dalga geçmeler. Nerde 55000 kişi. Bir dakka sesleri duyulmadı. Elektronik ıslık top Galatasaray'a geçince. Ne güzel, nasılsa kazanırısınız, en güçlü kadrosuyla bile yendiniz. Bu kadar zayıf takımı yakaladınız hesap yapın. Belki 6-0 ın rekorunu kırarsınız.
Ezikler siz kimle oynadınız. O formanın içindekiler Atatürk Hava Limanı dış hatlar terminaline iki defa kupayla indiler. O formanın içindekiler bazen futbolcu olmaz, bu günkü gibi savaşçılar olur. Orta saha 21 yaşındaydı ilk defa kadıköyde maç oynayanlar vardı. En büyük maça çıktılar. Tek pozisyon vermediler, 4 gol pozisyonuna girdiler. Yatırdılar yere ama işi bitiremediler. Ali Sami Yen'e bıraktılar. Burdan artık dönüşü olmaz, bekliyoruz sizi Ali Sami Yen'de. Bundan daha kötü sonuç almayız. Gelmesende olur Song, sakın iyileşme Lincoln, Borussamısın nesin sen bekle biraz daha, Topal sakatlanacak nasılsa. Nonda otur yerinde Kral sezon sonunda yok o zaman oynarsın. Linderoth aman ha koltuk değneklerini atma. Ayhan geldi, yarın Hasan Şaş oynar, Sabri oynar.
Biz Fenerbahçe Cumhuriyetinde bir yalnız aslan Galatasaray'ız. Biz futbol takımı değiliz, yaşam biçimiyiz. Sayı tebelasına bakmayız. Yenilse de büyük yense de büyük adı konulmayan, sarı kırmızı formanın içindekilerin yandaşıyız, taraftarıyız.

2 yorum:

sleepy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sleepy dedi ki...

Nazmi Abi yorumunu hayranlkla okudum.
Yüreğine sağlık çok güzel bir yazı .....