5 Şub 2008

Şapkadan Tavşan Çıkaran Hocalar



















Aceto Balsamico benden çok yaşayacak kimse. Ben tam pisliğinde boncuk bulunan hocalarımızı yazacaktım ki Erdoğan Arıca'dan başlamış kendisi. Lig öncesi hazırlık kampı hocalarımız için ne güzel günler. Sonuncu bitirecek olan bile bir haşmet bir hırs bir ciddiyetle çalışıyor. Oteller, ormanlar, ballar, börekler. Stres yok, küfür yok, baskı yok. Yalan var, umut var, Hedef var. Her kes kendi takımı izlediğinden sanırki şampiyon olacaklar. Lig bir başlar, bir kaç hafta sonra ''hizayaaaa geeeel komutu'' duyulur. Hoca toto oynanır ilk kim kovulacak. Bir çete vardır hocalık makamında. Erdoğan Arıca, Yılmaz Vural, Ziya Doğan, Giray Bulak, Güvenç Kurtar başı çekerler. Aslında bunlar bir birinin dostudur. Halbu ki düşman olması gerekir. Biri kovulur biri yerine geçer. Bazen unutulur kovulduğu yere tekrar gelir.
Ne hikmetse kovulanın yerine gelen hoca ilk maçtan galip ayrılır. Şapkadan tavşan çıkarmıştır. Ama o takımın ambarına fare girmiştir bir kere. Yolu yok gün sayacaktır kovulmak için. Gerçi şimdilerde bu hocalara başka ekmek kapısı çıkardılar. Lig Tv'de kendi yapamadıkları şeyleri yapması için sahadaki hocalara akıl veriyorlar.
Verdiği aklı yerine getiremeyen hocadan pazartesi günü bir açıklama geliyor.
'' Takımın menfaatini düşünerek sözleşmemi karşılıklı olarak fesh ettim'' Kötü olmayalım tekrar gelirim nasılsa hadi eyvallah.

Hiç yorum yok: