3 Şub 2008

Brezilya- Türkiye Fortis Kupası Maçı

Galatasaray maça saf kan Türk'lerle çıkacak. Bunun sorumlularını bir tarafa bıraktık artık maçı düşünüyoruz. Fenerbahçe, Edu, Aurello, Daivid, Vederson,Roberto Carlos, Alex'li Brezilya karmasına Güney Amerika'dan Lugano , yeni adamı Valdonado ve Batman Kezman'la oynayacak. Kaleye bir Türk geçirecekler, yetmediği yere bir Türk daha. Oldu sana bir çeyrek final Fortis Türkiye kupası maçı.

Gün bu gün, daha doğrusu yarın. Bu ulusun evlatları ellerinde örnekleriyle ne destanlar yazdı. İşte tarihe geçme maçı. Çıkın, yenilmekten sakın korkmayın, hepiniz Metin gibi oynayın. Gol atarsanız topu alıp santraya koşarak dikin. Maç çabuk başlasın ikinciyi arayın. Maç bittiğinde bir adım atacak dermanınız kalmasın.

Yenin artık şunları Kadıköy'de. Koşun kale arkasına ağlarla kuşatılmış ultrAslanlara. Bağırın Re Re Re Ra Ra Ra diye. Gerisini bize bırakın Ali Sami Yen'de. O maçı biz alırız söz.

Marifet ezilmemek Kadıköy,de. Ama bir punduna getiripte ezerlerse sizi. Kokun fesleğen gibi, kekik gibi, nane gibi, Galatasaray gibi.....

Hiç yorum yok: