15 Kas 2008

O.Ç. Yunus Yıldırım 2


10. dakikada kapattım televizyonu. Az önce tesadüfen başka bir kanalda hemde en azılı Fenerli Ziya'nın olduğu yerde pozisyonları gösteriyordu. Penaltıyı vermediği pozisyonu ben seyretmiştim. Gol olan pozisyonda Roberto Carlos'a sarı kart varken faulü vermiş o.ç. Sonrasında Özer Hurmacı Gökhan'dan topu şalmış 18 e girmek üzere yaka paça indiriliyor. Gökhan'a sarı kart olması lazımken faulü Fener'e veriyor bir de sarı kart Özer'e. Maçı bitirmiş hakem, kenarda Aykut Kocaman'ı gözteriyor televizyon o kadar sakin ki. Ne güzel yeniliyorum sevgili takımıma diye orgazm oluyor. İkinci gol yine serbest vuruştan. Emre hakemi aslında yedirmesine gerek olmadan faul kazanıyor. Roberto Carlos vuruyor topa. Direkten dönen topa şanslı sperm Lugano yetişiyor, çizgi üzerinde Ankarasporlu birinin formasından tutup indiriyor ve boş kaleye 10 cm'den dürtüyor.

Aykut Kocaman maçtan sonra en ufak bir serzenişte bulunmuyor. Hakem almış maçı Fener'e vermiş insan bir isyan eder. Aynı maç Galatasaray'a olsa götünü yırtarsın şerefsiz adam. Neymiş büyük takıma yenilmiş. Ah ezikler ah, nasılda sevindiniz demi haksız kazanca. Bu nasıl bir şeydir ya, Fener'den gidenler Fener'e yaranmak için olmadık işler yaparlarken, bizden gidenlerin tek maçı bizim maç oluyor. Ne çok düşmanımız varmış.

Yine aynı bok iki maç 18 e girmeden 6 tane gol atmış 6 puan almışlar. Şimdi takip edin o.ç. Yunus Yıldırım'ı. Bir kaç maç ceza alacak ama istikbali emin elllerde. Zehir zıkkım olsun kazandığın para emi.

5 yorum:

Burak dedi ki...

Abi hiç sorma ya resmen çileden çıktım. Maçtan sonra da forumlara baktım bi de kalkıp hak ettik pozisyonları yok bileğimizin hakkıyla aldık demezler mi? Ya tamam olan olmuş bari inkar etme. Galatasaray haftalardır 3-4 gol atıp maç kazandığı vakit börek dolma tarifleri verilirken akbaba gibiydiler.Yarın bakacağız bakalım Fenerli yazarlar yine sürü edebiyatı yapıp içtimaya mi çekilecekler? Ama meraka lüzum yok yarın bizim lehimize de küçük bir hata olur bu kez bizim doğrucu davutlar sürüsü sahneye çıkar. Ne demişler it ürür kervan yürür.

Adsız dedi ki...

Bi bok sandıklarımıza MEHMET BATURALP i konuk edermisin Nazmi ağbi.sonuna kadar hak etti bok olmayı.

hadesperado dedi ki...

yahu böyle birşey görmedim hayatımda... kedu adamın ayağına basıyor neredeyse kıracak bırak penaltıyı yüzüne bile bakmıyor, ardından özerin, carlosun pozisyonları...

hakem bu maçı katletti diyebiliriz ama ankara şansıyla falan 1 gol atsa fener yine fazlasını atardı çünkü aykutun ve dolayısıyla ankaranın umrunda değil...

(carlosun frikiğinde kurulan ankara barajını mutlaka izlemelisiniz, komedi dalında oscar adayı...)

aykut maçtan sonra; haftaya GS maçında böyle oynamayacağız diyor... rengi zaten belliydi böylece karakterini de belli ediyor...

Kapali Ust dedi ki...

FB-GS maçı sonrası yazımda belirttim basın İddaa'da Ankaraya 'diye.. Ama unuttuğum bir şey vardı o da Yunus Yıldırım.. Maçı aldı eliyle verdi FB'ye.

drvenom dedi ki...

allah belanı versin yunus yıldırım. yan haklemini de sikeyim seni de sikeyim orospu çocuğu. bu ülkede roberto paçavros yan hakemin suratına su fırlatır maç sonunda ana bacı küfreder de yırtar ümit önündeki suyu tekmeler majesteleri ıslanır cezası da kırmızı kart. ulan bana da küfrettirdiniz ya allah belanızı versin.