15 Kas 2008

Bizimkiler


Bir anket yaptık, bakalım bizi izleyenler kimler. Biz sadece Galatasaray'lılar izlesin diye yazıyoruz. Başka takımlardan izleyiciler varsa da Fener'liler hariç kapımız açık, başımızın üztünde de yer var. Merak ettim peki bizimkiler kimler. Tahmin ettiğim gibi çoğu Galatasaray taraftarlığının saygı doruğuna erişmiş, en zazından tek kere bile olsa Kadıköydeki kafesin içinde kendini bulmuş kişiler. Eminimki ülke dışından bizi izleme zahmetinde bulunanlar eğer imkanları olsa 2525 kişinin içinde olmaktan iftihar ederler. Kadıköy'e seçilemeyen, gidemeyenler ve imkanı olanlarda Ali Sami Yen Stadı maç taraftarları.

Televizyon başında Galatasaray'ı takip edenlerde bayağı çok. Onlarda mutlaka şehir dışındakilerdir. Onlarında imkanı olsa taraftar olurlar. Ben Kayseri'de bir keresinde hiç maça gitmemiş ama en az bizim kadar fanatik Galatasaray'lıyla tanışmıştım. Abi bana Ali Sami Yen'i anlat diye yalvarmıştı.

Maça gelme imkanı olupta takıma katkıda bulunan kardeşlerim, ne kadar şanslı olduğunuzun farkındamısınız. Ya başka şehirlerde yaşasaydınız. Ya paranız pulunuz olmasaydı. Biz olmasak Galatasaray olmaz, Galatasaray olmasa biz bir hiç oluruz.

O zaman ne koşulda olsun, ne netice alırsa alsın bu büyük takımınla övünmeni, gururlanmanı ve bir Galatasaray'lı gibi yaşamına devam etmeni gönülden dilerim.

Ne Mutlu Galatasaray'lıyım Diyene

4 yorum:

hadesperado dedi ki...

abi istanbul'a geleceksem, işim bile olsa, mutlaka maç haftasına denk getirir ASY'e gelirim ama şehir dışında olunca mecburen lig tv...

bu arada resimdeki hangi maç?

Nazmi Hasdemir dedi ki...

alı samı yen 2000-2001 sezonu galatasaray fenerbahce macı. herkesın koltugunda ıkı mesale vardı. tam ortadaydık yangının.

hadesperado dedi ki...

harbiden yangın yeriymiş ortalık...
helal...

BraBanTio dedi ki...

çok şanslısınız ya sürekli gidebiliyosunuz Sami Yen'e, bn uşaklıyım we şu aralar izmirdeyim sabırsızlıkla altay maçını bekliyorum Galatasarayımızı canlı izleyebilmek için...