27 Mar 2008

Gözün Aydın Terim


Korkulan oldu, bu kışta kıyamette Rusya'da kobay takımı çıkarttın. Fener'e Beşiktaş'a kıyak geçtin. Galatasaray'lı futbolcuları sürdün sahaya. Morale ihtiyacı vardı Fenerlilerin. Bu hafta büyük maça çıkacak, ertesi günlerde de Şampiyonlar Ligi maçları var. Aman ha sakatlanmasın sakata gelmesinler. Bizimkiler futbolcu değil, hazır sahibi de yok henüz. Aklın sıra kıyak yapıyorsun, işte sizi oynatıyorum diyorsun. Ve muradına eriyorsun. Maçı seyretmedim, sadece bu angarya maçı değil elimden geldiğince Ulusal Takımın maçını seyretmiyorum. Arda sakatlanmış, gözün aydın. Ah birde Servet'e bir şey olsaydı, tadından yenmezdi bu Belarus maçı. Milli olmayan kaldımı arkadaşlar ligte. Tevekkeli değil hangi futbolcuya sorsan Fatih Hocam der başka bir şey demezler. Tugay hariç, Ümit Karan hariç, Ayhan hariç. İncelemek lazım bu futbolcuları hoca neden sevmez.
Ne kadar kötü yazı yazsam hakkında az gelir, bu yazı Arda içindir. Sebebi Terimdir. Bundan önceki Terim yazısında sakatlıktan korktuğumuzu yazmışız.Umarım ciddi bir şey yoktur. Bizim doktor iyileştiremez ya onun için.
Birde resmi yüklerken dikkatimi çekti bu ne iğrenç milli takım formasıymış.

2 yorum:

scapula dedi ki...

Bildiğim kadarıyla Ümit Karan ve İbrahim Toraman Alevi. Fatih Terim de mâlum.

İnsanın aklına gelmiyor değil...

Nazmi Hasdemir dedi ki...

mesela barış che guevera hayranı solcu, hemde kendi keşfetmemiş alamaz. Emre gubgor ankaragucundeyken bır kere almış olsa hep alacak kendi keşfetmedi. o yuzden mutlaka kadrosunda hiç oynamamış kimsenin aklına gelmeyen bırı olur. mısal koray, trabzona gıden serkan, unutuldu gıttı bunlar futbolu unuttular çünkü. bu düzen bakalım baha ne kadar gıder