23 Mar 2008

Denizli'nin Horozları 2 Galatasaray 2- Denizlispor 1


Şimdi de maçtan sonrayı yazıyoruz. Öngörülerimiz çıktı maç öncesi. Seyirci az ve coşkusuz, kimle konuşsam gelmeyecektim dedi. Bende gştmeyecektşm gittim. Kötü alışkanlık diyelim kurtulamıyoruz. Bu futbolun taraftar olarak karşılığı budur. Hata çok biledir. Bir karış sidik var tuvalette yerlerde. Stadın koltukları çamur bağlamış oturamazsın. Dünyanın belkide en pahalı stadında maç seyrediyoruz.


Kalecileri sildik, kalecisiz oynuyoruz. Tek top geldi o da girdi. Zargana misali kaleci, kaleyi kaplayamıyor. Aslında iyi uçuyor ama sanki vücudunda delik var. Acelesi yok topu oyuna çabuk sokamıyor. Attığı her top rakibe gidiyor. Hiç bir takımın kalesine geçemez.Hakkımızda hayırlısı. Emre, Bülent Korkmaz modeli top oynuyor. Tekniğide var, orada oynar gittikçede üstüne katar. Sabri'nin önünde 2 ay var. Ya milli takımda oynayacak ya da Belediyesporlardan birinde. Servet yine takımın kurtarıcısı oldu. Bir gün yakacak mutlaka umarım kazasız belasız atlatır bu seneyi. Yakarsa telafisi yok. Topal artık banko futbolcu oldu. Linderoth gelse bile Topal oynar. Nonda'ya ölü toprağı örtmüşler, Bu adam bu seneyi bırakmış.


7 maç kalmış, burun buruna şampiyonluk savaşı veriliyor, kupada yarı final var. Takımın başında tercüman var. Yazıklar olsun diyoruz sebep olanlara. Hocasız, yabancısız, başkanlı bir maç kısmete atlatıldı. Ömrümüzden ömür gitti, canın sağolsun Cim Bom.

Hiç yorum yok: