29 Mar 2008

Velvele Koparan Bir Leş Kalır

Fenerbahçe Beşiktaş maçlarını çok sevmişimdir. Birde maç elektrikli geçip, hakem hatasıyla falan bitmişse tadından yenmez( seyredilmez). Mutlaka bize yarar. Evinde oturur rahat rahat maç seyredersin, hiç strese girmezsin ve maç biter bir bakarsın alınan, veya dağıtılan puanlar Galatasaray'a yaramıştır.
Bizim için en iyi sonuç bu gün nedir bunun analizini yaparsak; Beşiktaş yenilirse bu sene bay bay. Kesin kurtuluruz bir rakipten. Şampiyonlar ligini garantileriz. Sonrasında Sivas'a gidecekler 3 maç üst üste yenimesinler yoksa Ertuğrul'u kovarlar. Seneye akıllı biri gelir Beşiktaşa başımıza iş alırız. Yani devre dışı kaldıktan sonra bütün maçlarını kazansınlar ki takımı ve hocayı değiştirmek akıllarına gelmesin Embesil Başkanlılıarın.
Beşiktaş yenerse, Feneri ve Beşiktaş'ı puan olarak altımıza alıp son virajda bir patinaj yapma ihtimaline karşı atacak barutumuz kalsın. Ve üstelik Fener'i kim yenerse yensin anti Fener duygularımız kabarsın. Hatta Beşiktaş haksız bir şekilde hakem hatasıyla yensin ki ortalık karışsın, seyirci kudursun yalama basın, medya birbirine girsin. O sinirle Chelsea maçına çıksınlar. Beterolsunlar.
Berabere kalırlarsa en iyi sonuç gibi gözüküyor. Beşiktaş yine iptal olur, Sivas onları Avrupa Kupalarının dışına atar. 4.lükteki yerleri Sağlam! laşır hacımızın.
Görüldüğü gibi taze ava konmuş Aslan gibiyiz. Yesinler birbirlerini haa haaaaha haaaaa

Hiç yorum yok: