28 Mar 2008

Seneye 4 Maç Ceza!


Sanmayın ki bir maç ceza bu sene için verildi. Kimsenin etmediği, kimsenin duymadığı üstelik deplasmandaki küfürden sonra taraftara bir maç ceza daha. Onca cefaya karşı, bin bir zorlukla Ankara'ya gidebilen taraftar ödüllendirilecek, teşvik edilecekken nefes nefese gelmiş şampiyonluk mücadelesinde çok kolay geçecek olan, coşması eğlenmesi ve dolayısıyla televizyon başındakileri eğlendirmesi beklenen maçta ultrAslan evde, kavede lokalde maç izleyecek.

Giderayak son kazığını Federasyon Başkanının değişmesine yartakçılık yaparak atan eski lanetli başkan şu son düzlükte takımın başına bir şey gelirse ömürüne ömür katmanın mutluluğunu yaşasın yaşamasına da bizim de söyleyecek bir çift lafımız var.

Futbolda nitelikli çete kurulmuştur. ''Fenerekon''. Fedrasyon, hakemler, ceza kurulu, milli takımlar düzeni, medya, televizyon, futbolun yer altı faaliyetleri ve daha ne varsa Fenerbahçe'nin yüksek menfaatlerini koruma ve kollama misyonundaki çete. Adam Fenerli futbolculardan kimi varsa seyahata götürüyor, sonra bir karar veya emirle sakatlanma ihtimaline karşı onore ederek oynatmıyor(oynatmadığını izah ederek), Galatasaray'lı futbolculara da kim bilir ne dediyse aşırı kışkırtıyor, şu Rus kışında, bozuk sahada sakatlanma piyangosu Arda'ya isabet ediyor. Sonra kim bilir kimin aklına geldiyse Ankaradaki maçta küfür ettiler deniyor(maça gidenlere soruyorum etmedik diyorlar) kulaklarından ve kalplerinden sorunu olanlar bu hafta Galatasaray'a ceza kesiyorlar.

Şüphe yok ceza bu sezon için değildir. Bu yazdıklarımı not edin, elektrik yüklenmiş Galatasaray Taraftarı bir sonraki Belediye maçında en az 70.000 kişiyle görev başında olacaktır(ben dahil). Maçın tansiyonuna göre her halde kurullar ve kurumlar gereken payını alacaktır. Amaç zaten de odur. Bunlar suratlarına tükürüldüğünde yarabbi şükür eden tayfadır. Burun buruna, soluk soluğa çıkılacak Fenerbahçe maçında da zaten ateş serbesttir. Yensekte yenilsekte Fenerbahçe maçında yaylım ateşi yapılacaktır. Taraftar o akşam ölür ve kimse tutamaz.

Kesin cezayı peşin peşin. 4 maç 5 maç hatta hiç çıkarma. Biz çekeriz bu cezayı Cim Bom için feda olsun.

Hiç yorum yok: