23 Mar 2008

Yılmaz Başkan'da Seçimde!


Cumhuriyet Gazetesi yazmış, ''seçim sırasında Galatasaray Tribün Lideri diye bilinen Yılmaz Başkan ünvanlı kişinin de bulunması dikkat çekti''

Öcü görmüşler sanki şaşırmışlar. Orda olmaması gereken o kişi tam 40 yıldır Galatasaray tribünlerindedir. Sıradan bir taraftar değil, tribünlere yön veren, deplasmanlara götüren, gerektiğinde koruyan Galatasaray'lıdır. Orda olması gerekenlerin içinde belkide en hakkedendir. Bir gün bu kolpalık değişecek, aynı hayrete bizlerde düşeceğiz. ''Şu maça hiç gelmeyen, boynunda sarı kırmızı atkısı olmayan amca kongrede ne iş yapıyor acaba'' diye.

Bu kongrede Yılmaz Başkan görünmüş, gelecek kongrede bende görüneceğim. Hem çapulcu, hem kongre üyesi nasıl olunurmuş gösterelim bakalım.

Ey büyük Galatasaray Taraftarı namlı çapulcular; bu takım sizin bu takımın kaderine 2300 kişi değil 10 milyon Galatasaray'lı karar verecek. Yemeyin içmeyin para biriktirin, üye olun. 10 milyon taraftarı olan Galatasaray'ın 5000 üyesi, 500.000 taraftarı olan Barcelona'nın 120.000 üyesi var. Onlar aptal biz akıllıyız. Çünkü biz tahsilliyiz. Hadi lan.

Hiç yorum yok: