28 Mar 2008

Sustalı Kemal

Sağdaki kim? Türkiye Futbol Federasyonu Gözlemciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer.
Soldaki kim? Aynı adam. Eski Fenerbahçe menajeri nam-ı diğer Sustalı Kemal. Neden sustalı? Çünkü resimde görüldüğü üzre 6 Kasım 2002'de sahaya atılan sustalıyı el çabukluğuyla maçın gözlemcilerinden kaçırmıştı.

Dün gözlemcilerden sustalı bıçak kaçıran bu adam şimdi adalet dağıtmak üzere göreve getirilen Gözlemciler Kurulu Başkanı. Federasyon Başkanı olsa bile bir açıklaması olur ama Gözlemciler Başkanı olması inanılır gibi değil. Dalga geçmiyorlar, çok da ciddiler. Yok yahu, aslına bakarsanız garip bir durum da değil bu Türkiye'de. Eşi Türkiye aleyhine AİHM'de dava açan adam Cumbaba olur, Galatasaray aleyhine Fener'le işbirliği yapan adam Galatasaray menajeri olur, Sustalı Kemal Gözlemciler Başkanı olmuş çok mu?

Benim asıl anlamadığım, bir insan bu kadar bariz, bu kadar göz göre göre nasıl şerefsizlik yapabilir? Şerefsiz de olsa bunu mümkün mertebe gizlemez mi insan? En büyük puştluğu da yapsa bir punduna getirip kılıfını hazırlamaz mı? İlk günden böyle başlanır mı? Anladık şeref, haysiyet yok da insan biraz onuru varmış gibi davranmaz mı? Takiyye yapmasını ve bunu eleştirmeyi beklerken herif öyle hızlı çıktı ki ne diyeceğimizi şaşırdık.

MHK Başkanı Oğuz Sarvan
Gözlemciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer
Federasyon Gizli Başkanı R. Tayyip Erdoğan
Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım

Yaşasın Türk futbolu!

Hiç yorum yok: