25 Mar 2008

adam Sandıklarımız ; Selçuk Yula


Futbolcuyken Fenerbahçe kendisine siktir çekip aç kalmış, bizde her zaman var olan salak bir yöneticinin sayesinde Galatasaraya transfer olmuş, hiç oynayamamıştır. İyiki de oynamamıştır fakat bizden aldığı paralarla götünü kurtarmış, kurtardıktan sonrada geçimini ekmek yediği kaba sıçarak sağlamış ve halen sağlamaktadır.


Primini Galatasaray'a saldırmaktan alan Aziz Yıldırım'ın özel kalem müdürü bu şerefsiz Ercan Saatçi ile birlikte Türkiyenin en aşağılık spor amigo yazarlığını yapmaktadır. ''Maç 3-0 olsaydı, 2-2 olmazdı'' diye yorum yapabilecek kadar kabiliyeti sınırlıdır. Futbolcu iken de ahım şahım bir futbolcu değildi. Hızla 18 e girer kendini yere bırakırdı. Almanyada sıradan bir takıma transfer olup kısa zamanda kovularak geri gelmişti.


Aklı başında Fenerliler bile kendisinden nefret ederler. Bu aşağılık taraftar ve yönetim çanak yalayıcısına, hizmetleri karşılığı Fenerıum Outlet mağazası verilmiştir. At yarışı hastalığı vardır benim tanıdığım Kozyatağında bir bayiye oynadığı 6 lıların parasını takmış arazi olmuştur. Yönetici olsa Ömer Çavuşoğlu tipinde bir yönetici aoalacak olan selçuk, yazarlıkta ercan saatçiyle at başı gitmektedir. Türk Futboluna katkısı hemen hemen olmayan bu bu futbolcunun yazılarınıda kimse takip etmemektedir. Bizde okuduğumuzdan değil bir boka benzetemediğimizden bu sayfaya layık gördük.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bostancıda meyhanede kafasında biracıların yakından bildiği efespilsen kül tablası kırılmışlığı vardır.o olay bizzat yer etmiştir kendisinde.edepsizdir.çirkindir.salyalıdır.ceza sahasına girerken kendikendine çelme takmasıyla penaltı kazandırırdı.atmaca arif gibi.

Adsız dedi ki...

Kariyerinin sonunda kendisine fırsat veren, maaş veren , avrupa kupası maçında çekoslovakyada forma veren teşekkür borçlu olduğu Galatasaray a her fırsatta sallayan nankör kişi. Aziz Yıldırım yaltakçılarının işini en iyi yapanı. Oysa Galatasaray a geldiğinde başarılı olsun kendini ispat etsin diye çok istemiştik. Hakikaten bi bok sanmışız.