27 Ara 2008

Endülüste Raks


Necati ikna olmuyor
Ligin devre arasında Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız'ı renklerine bağlamak isteyen Galatasarayımız, bu oyuncuya karşılık takasta kullanmayı düşündüğü Necati Ateş'i ikna edemiyor
.

Sakın ha Necati, ikna olayım falan deme. Bu tiple, bu küpeli kulakla, bu inek yalamış saçınla yiğidolar diyarına gideyim deme. Eğer gidersen de gol attığında yüzüğünü öpüp golü karına hediye falan edeyim deme sakın. Konya da yediğin dayağın bin beterini yersin.

Necati Galatasaray'da en nefret ettiğim futbolcuydu, attığı gole(Fenere attığı hariç) sevinmezdim. Oynayacak takım bulamadı, kim nasıl bir torpil geçmişse bir zamanlar Nihat'ın ekmek yediği Real Sociadat'a gitmiş, şu ana kadar tek gol atamamış. Atamaza da. Bizde o kadar golü nasıl attı inanılır gibi değil. Demek kurtulamadık Neco'dan. Ben razıyım bir takıma gitse de üstüne para versek. Bir de travma yaşamayalım. Necati geri dönermi diye. Açıkçası bu sene başında bayağı korkmuştum, Hakan Şükür bırakınca döner diye. Her halde bu takıma limon taşıtmazlar kendisine. Bizden uzak ol Necati, Sivas'a da sakın gelme, git Endülüs'te soytarılık yap ülkeye dönme. Belediyeler, ya da taraftarı olmayan takımların dışında hiç bir yerde oynayamazsın. Döverler.

7 yorum:

José dedi ki...

bu adam saçını kesmeden adam olmaz..

jose dedi ki...

abi bu aptalı kım ne yapsın ya.

bununla ılgılı bır bok sandıklarımıza yazı beklıyorum senden.

Mario Jardel dedi ki...

abi o değilde demin ligtv.com'da yer alan bir habere göre sivasspor necati+m.güven+yaser+aydın(kiralık)+para teklifine karşılık olarak necati'nin yerine ümit karan'ı istemiş. Bizimkiler de ümit ile görüşmek için süre istemişler. Herşeye rağmen, formsuz da olsa ben ümit karan gibi bir futbolcunun verilmesine sonuna kadar karşıyım gelen kim olursa olsun. Hani cm'de santraforlar için bazı tabirler vardı işte bizim ümit karan tam explosive yani patlayaıcı bir santrafor. 2 maç sünse bile bir bakmışsın sonraki maç attığı akılalmaz gol ile takımı ipten almış. Ya sanki messi'yi alıyoruz eğer necati yerine ümit karan'ı verirsek bence kazancın yanında çok büyük bir oyuncuyu kaybederiz. aydın konusunda nötr'üm ama yaser ile m.güven'e gelmiyorum bile..

Adsız dedi ki...

Şimdi okuduğum kadarıyla Necati'yi Sivasspor istemiyormuş zaten. Başkanları " Bizim Galatasaray'dan tek istemediğimiz futbolcu Necati'dir. Bunun bütün kamuoyu ve Sivasspor taraftarlarının bilmesini istiyorum. Çünkü Necati gibi bir futbolcu Sivas'ta çok kabul görmez. Necati bizim pazarlığımızın içinde yoktur." demiş.

Adsız dedi ki...

Pardon başkanları değil de basın sözcüsü söylemiş. Neyse aslında bi an önce bonservisini bi takıma verseydik iyi olurdu baya. Her sene kadroya geri çağrılacak diye korkuyorum.

selaminko dedi ki...

abi ben adanada yasıyorum. Adanasporluyum. Adanadayken en nefret ettiğim adam döndü dolandı F.T. nin adanalı kontenjanından Galatasaray'a geldi. Bi sürü gol atmışmış. Bunu söyleyen insafsızlar. Hagi'nin takımın başında olduğu sene Hagi'nin basını yiyen, abuk subuk gol kacıran bu adamı nasıl seversiniz. FB'ye nobre'nin golüyle yenildiğimiz maçı iyice bir izleyin. Hagi'nin gitmesine çanak tutanlardan biridir. Nefret ederim kendisinden acıkca söyleyeyim. GS'a dönmesinde ne yaparsa yapsın.

Nihat ONUR dedi ki...

Servet yazısını okurken gözüm "Endülüste Raks" yazısına takıldı ,girip bakayım Nazmi abi sverdir kesin necatiyi dedim aman tanrım hele altındaki yalakalık olsun diye yazılan yorumları okuyunca herhalde ben ANTU dayım dedim ....Necati yi sevmeyebilirsin ama Necati sapına kadar futbolcudur yok öyle FT nin Adana kontenjanıymışşşş eşşeğin şeyine şey kaçırmaya gerek yok ,abartmayın Necati gibi 1 tane topçu yok şuanda Galatasarayımızda ...