28 Ara 2008

Tandoğan'ın Defteri Dürülürken


Dürüllülü Mustafa olmasa Beşiktaş'la ilgili bir şey yazmak istemezdim. Benim için Beşiktaş'ın Kayserispor'dan bir farkı yok.(Sergen'le aynı görüşteyim). İstanbul'un güçlü bir Anadolu takımıdır.
Mustafa Denizli kumar oynamayı çok sever, vaktiyle oynamış kazanmıştı, her zaman kazanırım sanıyor. Neushatel maçında oldu ya, hep olacak. Yüzde 51 kazanma ihtimaliyle çıktığı İngiltere'den 8 tane yemişti.
Ertuğrul'u kovdurup takımın başına geçtiği dakikadan beri kandırıyor milleti. 25. hafta görüşelimmiş. Ya lider olamazsan ne yapacaksın peki. Verecekmisin aldığın paraları geriye, yırtacakmısın Hocalık diplomanı.
8 puan Fener'den önde aldığın, üstelik Fener'lede oynamamışken, takımı ne hale getirdin. Umut dağıtıyorsun, sanıyorsun ki taraftar salaktır. İnanır hamasete. Bu sene son senen Dürüllülü Mustafa. Seninde foyan çıktı. Başarısızlığının faturasını kes bakalım Ali'ye. Şu resimdeki sahtekarlığa bakın, sanki babacan biriymiş gibi sarılmış futbolcusuna. Ne diyor acaba. Bak sen beni kurtar, kurtaramadın ben senin defterini düreceğim.
Takip edin şimdi Ali Tandoğan'ı, Batuhan'ı. Bakalım nasıl oynayacaklar. Ve Mustafa'yı da gözlem altına alalım bakalım. Çıban başlarını ayıkladı, istermisin 18 de 18 yapsın!

Hiç yorum yok: